Κοραλία Κοράντη: «Θεωρούσα άκоμψо να λέω την ηλικία μου, τώρα έχω την επıθυμία να την πω»

April 23, 2024

Κοραλία Κοράντη: «Θεωρούσα άκоμψо να λέω την ηλικία μου, τώρα έχω την επıθυμία να την πω»

Διαφ.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Κοραλία Καράντη

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση με τη νονά της, Έλλη Λαμπέτη, ενώ αναφέρθηκε και στην ηλικία της αλλά και στον λόγο που παλαιότερα δεν μιλούσε δημόσια γι’ αυτό.




«Όλους μας αφορούν τα σχόλια του κόσμου και καμία φορά μπορεί και να σε πληγώνουν, αλλά νομίζω ότι κανείς προχωρώντας, ατσαλώνεται και σιγά σιγά το φιλοσοφεί με το πέρασμα το χρόνου. Κάποτε θεωρούσα άκομψο να λέω την ηλικία μου, δεν την έκρυβα όμως. Το να βγω δημόσια και να την πω το θεωρούσα κάτι χυδαίο, κάτι σαν να προκαλείς με έναν τρόπο. Τώρα όμως, με πιάνει πολλές φορές η επιθυμία να το πω, για να βοηθήσω ανθρώπους να ξεκομπλάρουν με αυτό. Είναι τραγικό να ακούς παιδιά 25 χρονών να λένε “αχ όταν θα φτάσω 35 χρονών θα αυτοκτονήσω”», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.




«Θαύμαζα πολύ τη νονά μου, Έλλη Λαμπέτη, αλλά πέθανε πολύ σύντομα και δεν πρόλαβα να την ζήσω σε μεγαλύτερη ηλικία μέχρι τα 23 μου που ήμουν όταν πέθανε. Δεν ήταν πολύ κοντά μου γιατί ήταν ήδη 14 χρόνια άρρωστη, αλλά δεν ήταν και ένας κλασσικός τύπος νονάς ούτε γυναίκας. Ήταν μαγική, θαύμαζα το ταλέντο της», ανέφερε κλείνοντας η Κοραλία Καράντη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: