Εξελίξεις με Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ

April 25, 2024

Εξελίξεις με Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ

Διαφ.

Σε μία προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας μετά την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο χθεσινό πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs της Ευρωλίγκας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μίλησε σε όλη την ομάδα και εξέφρασε την πίστη και τη στήριξή του εν όψει της συνέχειας των αγώνων με τους Ισραηλινούς.

«Είστε καλύτερη ομάδα κάτι που το έχετε αποδείξει καθόλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν. Τίποτα δεν έχει χαθεί», ήταν κάποια από τα λόγια του και συνέχισε:

«Είμαι δίπλα σας, όπως και ο κόσμος και σας πιστεύουμε όλοι. Θέλουμε να μείνετε προσηλωμένοι στον αυριανό αγώνα», ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν στην διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τη Μακάμπι. Σε αυτή έκανε σφοδρή επίθεση κατά της διαιτητικής τριάδας, αλλά και της ίδιας της διοργάνωσης, εκφράζοντας τα παράπονά της για «κραυγαλέα λάθη» όπως τα χαρακτηρίζει, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Γίναμε μάρτυρες μιας «καταδρομικής επιχείρησης» βγαλμένης από τις αλήστου μνήμης «σφαγές» που έχουμε υποστεί επί ημερών του Τζόρντι Μπερτομέου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: