Όλοι τη θαύμασαν: Η Μάρω Κοντού εμφανίστηκε έτσι στα 89 της στο κέντρο της Αθήνας και «τράβηξε» όλα τα βλέμματα

April 25, 2024

Όλοι τη θαύμασαν: Η Μάρω Κοντού εμφανίστηκε έτσι στα 89 της στο κέντρο της Αθήνας και «τράβηξε» όλα τα βλέμματα

Διαφ.

H Μάρω Κοντού είναι μια από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κοινού. Η Μάρω Κοντού έχει στις πλάτες της μια μακροχρόνια και μεγάλη επιτυχία τόσο στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο ενώ θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε και στον νέο κύκλο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς»

Η ηθοποιός η οποία και πριν 2 μέρες είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 89 της παραμένοντας πάντα εντυπωσιακή και κομψότατη. Όπως ακριβώς και η πρόφατη εμφάνισισή της στο κέντρο της Αθήνας όπου και έκανε τα ψώνια της και την “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Καθώς παραμένει όμορφη και κομψή , η στιλάτη ηθοποιός ήταν ντυμένη με total white σύνολο και σνίκερς, δίνοντας χρώμα στο outfit με το υπέροχο floral blazer που φόρεσε.

Δείτε την εμφάνιση της 89χρονης Μάρως Κοντού

Σε πρόσφατη συνέντευξή της πέρυσι στο περιοδικό ΟΚ! είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά και τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή.

«Ναι, είχα λίγους ενδοιασμούς. Είχα πολύ καιρό να είμαι κοντά με μια κάμερα κι αυτό με φόβιζε. Επίσης, δεν ήθελα να κουράζομαι και να με αποσπάσουν τα γυρίσματα απ’ όλα τα άλλα που έχω τώρα – γιατί τώρα έχω μια ελευθερία. Έτσι, όταν μου είπαν “θα είσαι γκεστ σταρ”, με βόλεψε κιόλας!»

Ενώ σχετικά με το γιατί «η Μάρω Κοντού δουλεύει ακόμα;» είχε απαντήσει

Γιατί με ευχαριστεί και με κρατάει νέα. Με κρατάει ζωντανή. Αν τα αφήσω όλα, θα γεράσω απότομα. (Γελάει.)

Πηγή

Διαβάστε επίσης: