Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι 25 εκλεκτές παpθένες που απαρτίζουν την «ομάδα nδονńς» του βορειοκορεάτη δικτάτορα

May 4, 2024

Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι 25 εκλεκτές παpθένες που απαρτίζουν την «ομάδα nδονńς» του βορειοκορεάτη δικτάτορα

Διαφ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάθε έτος βρίσκει χρόνο για να επιλέγει 25 παρθένες κοπέλες για να τον διασκεδάζουν προσωπικά σε μια μάλλον τρομακτική «ομάδα ηδονής», όπως ισχυρίζεται μια βορειοκορεατισσα αποστάτης.

Η 30χρονη Yeonmi Park ισχυρίζεται ότι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι «επισκέπτονται κάθε τάξη και… πηγαίνουν ακόμη και στις αυλές των σχολείων σε περίπτωση που τους ξέφυγε κάποια όμορφη», σε μια ανατριχιαστική αναζήτηση των νεαρών παρθένων που θα ενταχθούν στην ομάδα του Κι Γιονγκ Ουν, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, The Star.

0 files nkorea kim media politics 1

Μετά το σκάουτινγκ, οι νεαρές υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να ελέγξουν αν είναι ακόμα παρθένες και στη συνέχεια «πρέπει να μάθουν πώς να ικανοποιούν τους άνδρες – αυτός είναι ο μοναδικός τους στόχος», αναφέρει.

Σύμφωνα με την 30χρονη YouTuber, οι αξιωματούχοι του Κιμ επιλέγουν τις γυναίκες με βάση την κοινωνική θέση και την ομορφιά τους, ενώ «τα λιγότερο εντυπωσιακά μέλη… διατάσσονται να καλύψουν τις ανάγκες των χαμηλόβαθμων στρατηγών και πολιτικών».

ezgif 6 e193490630

Η Park κατάφερε και απέδρασε από το καθεστώς όταν ήταν έφηβη και φέρεται να έπεσε θύμα traffinikg στην Κίνα πριν «δραπετεύσει από την κόλαση» για να φτάσει στην Αμερική, όπου βρήκε την επιτυχία μέσω των απομνημονευμάτων της και των εμφανίσεών της σε podcast, συγκρίνοντας συχνά τη ζωή στο «Ερημικό Βασίλειο» με τις ΗΠΑ.

345170574 753357056284643 1711861198095844994 n 2024 05 8a0b984e6cb81cc880671c96e0518d4d

Η 30χρονη ισχυρίζεται ότι είχε την τύχη να αποφύγει την επιλογή για το χαρέμι του Κιμ λόγω της «οικογενειακής της κατάστασης», υπονοώντας ότι «αποκλείουν κάθε κορίτσι με μέλη της οικογένειας που έχουν δραπετεύσει από τη Βόρεια Κορέα ή έχουν συγγενείς στη Νότια Κορέα ή σε άλλες χώρες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yeonmi Park (@yeonmi_park)


Τόνισε ότι για πολλούς η ζωή στη Βόρεια Κορέα είναι τόσο άσχημη που οι γονείς ευχαρίστως επιτρέπουν στις κόρες τους να στρατολογηθούν με την ελπίδα ότι μπορεί να απολαύσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η αποστάτρια, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube με τις ιστορίες της για τη ζωή στη Βόρεια Κορέα, υποστήριξε ότι ο πολυτελής τρόπος ζωής είναι συχνά βραχύβιος, με τις γυναίκες να εκδιώκονται όταν κλείσουν τα 20 και κάτι.

Κάποιες παντρεύονται με τους προσωπικούς σωματοφύλακες του Κιμ, υποστήριξε, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν φήμες» ότι «η σύζυγος του ηγέτη ήταν αρχικά στην Ομάδα Ευχαρίστησης».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Κιμ Γιονγκ Ουν προτιμά τις «λεπτές», ψηλές και «δυτικής εμφάνισης» γυναίκες, ενώ ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, είχε προτίμηση στις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο που δεν θα τον επισκίαζαν, καθώς το ύψος του ήταν 1,80 μ.

Ο Kim Il-Sung, πατέρας του Jong-Il, «είχε ένα πιο παραδοσιακό γούστο στις γυναίκες», υποστήριξε.
Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη ζωή στην Βόρεια Κορέα, ενώ ακόμη λιγότερες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει για τις υποτιθέμενες «Ομάδες Ευχαρίστησης».

Το 2010, μια αποστάτρια δήλωσε στο περιοδικό Marie Claire ότι ήταν μόλις 15 ετών όταν δύο άνδρες με στολές την πήραν από την τάξη της στο σχολείο χωρίς προειδοποίηση.

Η Mi-Hyang ισχυρίστηκε ότι τη ρώτησαν αν είχε κάνει σεξ στο παρελθόν.

Αφού πέρασε τα τεστ τους, είπε ότι αναμενόταν να περάσει μια δεκαετία με τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ ως μέλος της Kippumjo, ή της ομάδας ευχαρίστησης.

Ισχυρίστηκε ότι δεν της επιτρεπόταν να μιλήσει στην οικογένειά της κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου και γνώριζε ότι θα εκτελούνταν αν προσπαθούσε να δραπετεύσει.

Η Μι-Χιάνγκ υποστήριξε ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ δεν της έκανε ποτέ σεξουαλικές προτάσεις ως έφηβη, αλλά της κρατούσε το χέρι.
Ήταν πεπεισμένη ότι αν είχε παραμείνει στο ρόλο της μέχρι την ενηλικίωσή της, θα το είχε κάνει.

Οι επικριτές έχουν αμφισβητήσει τις ιστορίες για τη ζωή στο εσωτερικό της Βόρειας Κορέας που υποστηρίζει η Παρκ από τότε που έγινε διάσημη.

Η Παρκ απέκρουσε τις επικρίσεις σε συνέντευξή της στη Μέγκιν Κέλι πέρυσι, όπως ανέφερε η Washington Post, πριν η Κέλι ισχυριστεί ότι έχει ελέγξει τα γεγονότα στις ιστορίες που διηγείται η 30χρονη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: