Μαρία Αντωνά: Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Ντουμπάι

May 7, 2024

Η Μαρία Αντωνά μοιράζεται τις αναμνήσεις από τις διακοπές της στο Ντουμπάι.

Μαρία Αντωνά: Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Ντουμπάι

Διαφ.

Το Ντουμπάι επέλεξε η Μαρία Αντωνά, για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα. Μάλιστα η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που ζει, στο προφίλ της στο Instagram.

Μεταξύ άλλων βλέπουμε πως ανέλαβε και τον ρόλο της DJ, παίζοντας μουσική σε πολύ γνωστό μαγαζί στο Ντουμπάι, ενώ συναντήθηκε και με τον Γιώργο Τσαλίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή παρουσιάστρια ασχολείται εδώ και χρόνια με το Djing, για το οποίο είχε παρακολουθήσει και σεμινάρια το 2011.

Δείτε βίντεο:

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνει να περνάει πολύ ωραία έπειτα από τις δύσκολες στιγμές με τις οποίες ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη.

440461088

Καλό Πάσχα με υγεία αγάπη και όμορφες στιγμές… Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας! Είστε υπέροχοι, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε από το Ντουμπάι.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο καιρό αφού έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έγινε γνωστό ότι χώρισε με τον Άρη Σοϊλέδη, έπειτα από 7 χρόνια σχέσης. Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους πως: Ειλικρινά θέλω να σας πω ότι πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ. Ευχαριστώ και τον κόσμο που έχει στείλει μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι όμως σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ.

Παράλληλα πριν από κάποιες μέρες έπεσε θύμα χάκερ και ο λογαριασμός της στο Instagram παραβιάστηκε, με αποτέλεσμα να γίνει μία ψεύτικη ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: