Βίκυ Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, Σμαράγδα Καρύδη χορεύουν το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι με μοναδικό τρόπο

May 8, 2024

Βίκυ Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, Σμαράγδα Καρύδη χορεύουν το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι με μοναδικό τρόπο

Διαφ.

Στο εκπληκτικό σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της συζύγου του Λίνας Πρίντζου στο μαγευτικό Πήλιο πέρασαν το Πάσχα πλήθος γνωστών ηθοποιών.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του είχαν καλέσει συναδέλφους τους για να περάσουν μαζί το Πάσχα στις Μηλιές Πηλίου, όπου διατηρούν ένα πανέμορφο σπίτι. Εκεί λοιπόν βρέθηκαν η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη, η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη Μπάρκα και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο Γιάννης Μπέζος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Βίκυ Βολιώτη, η Μαρία Καβογιάννη.

«Ήταν πάνω από 50 άτομα» αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα αναφερόμενη στην εκδρομή τους στο Πήλιο, στο σπίτι των Χαραλαμπόπουλου-Πρίντζου.

Πολλοί, αν όχι όλοι όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη μαγική αυλή με την εκπληκτική θέα πόσταραν φωτογραφίες και βίντεο.

Μεταξύ άλλων, πόσταρε η Σμαράγδα Καρύδη. Και ανάμεσα στις φωτό υπήρχαν δύο βίντεο με την ίδια και τη Βίκυ Σταυροπούλου -σε ένα από αυτά και με τη Δανάη Μπάρκα- να χορεύουν το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, που πηγαίνει στη φετινή Eurovision.

Τα βίντεο με τους χορούς είναι το 7ο και το 10ο κατά σειρά στην παρακάτω ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη. Και οι τρεις είναι υπέροχες, μοναδικές και το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

Δείτε το βίντεο:

Τι είπε ο Γιάννης Μπέζος για τον χορό Μπάρκα, Καρύδη, Σταυροπούλου

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής της τη ρώτησαν σε κάποια στιγμή τι είχε να πει ο… Γιάννης Μπέζος όταν τις είδε να χορεύουν το Ζάρι, με την ίδια να αποκαλύπτει:

«Κάποια στιγμή, πριν το Ζάρι, ήρθε η μαμά μου και άρχισε να κάνει τα δικά της και εγώ μιλούσα εκείνη την ώρα με τον Γιάννη Μπέζο. Λέγαμε πολύ σοβαρά θέματα, για το θέατρο, για το τι θα κάνει, αναλύαμε πράγματα… Μαγεμένη εγώ, όπως πάντα, από τον ίδιο, έρχεται η μαμά μου, αρχίζει να κάνει σαν τη ζουρλή και της λέω “σεβάσου το ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει σκηνοθετήσει και θέλω να με σκηνοθετήσει ξανά. Σε παρακαλώ, πήγαινε και χόρεψε στην άλλη γωνία”. Τι να κάνει, πήγε λίγο πιο κει».



Oι αναρτήσεις των ηθοποιών από το υπέροχο Πάσχα που πέρασαν στο Πήλιο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: