Μαρίνα Σάττι: «Όταν ανέβηκα στη σκηνή κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε, δεν είχα έλεγχо»

May 10, 2024

Μαρίνα Σάττι: «Όταν ανέβηκα στη σκηνή κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε, δεν είχα έλεγχо»

Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε με το «Ζάρι» της να προκριθεί στον τελικό της Eurovision 2024.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Β’ Ημιτελικού, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στους δημοσιογράφους για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα, αλλά και τα λάθη που συνέβησαν πάνω στη σκηνή στην αρχή του act της.

«Χθες ήμουν άρρωστη. Κάθε τρεις ώρες, δε καταλαβαίνεις τι έχω πάρει από φάρμακα. Φοβόμουν ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα το πρωί, οπότε ήρθα χαλαρά, και τώρα δεν έχω λίγο φωνή. Ήρθα χαλαρά το πρωί στην πρόβα, χωρίς καθόλου άγχος και είπαμε ότι θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. Βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν και είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε έτσι και το βράδυ.
Δείτε το βίντεο:




Εκείνη την ώρα, όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είχα έλεγχο. Ούτε ήξερα πώς τραγούδησα, ούτε τίποτα. Ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό. Τα κοτσιδάκια τα φτιάξαμε το μεσημέρι για πλάκα, για να χαρούμε λίγο, γιατί δεν ήμουν σε καλά κέφια, μας άρεσε και έμειναν» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

«Αύριο πρέπει λίγο να το βουλώσω για να φτιάξει λίγο η φωνή μου. Πιστεύω θα είμαι λίγο πιο ψύχραιμη, μπορεί και όχι γιατί είναι τελικός. Το θέμα είναι να βγούμε, να έχουμε ωραία ενέργεια» ανέφερε σε άλλο σημείο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: