Ατάραχος ο 50χρονος γuναικοκτóνος στο Μενίδι: Δεν φαντάζεστε τι έκανε μετά που έβαλε τέλος στη ζωή της 40χρονης
Ο δολοφόνος μετά που σκότωσε την 40χρονη με 10 μαχαιρίες έπινε ατάραχος μπύρες σε οικοδομή
Λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι, ο 50χρονος δράστης έπινε ατάραχος μπύρες σε υπό ανέγερση οικοδομή της οδού Πάρνηθος στο Καματερό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, όλα ξεκίνησαν όταν πολίτης κάλεσε στις 13.50 στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε για την παρουσία άγνωστου ατόμου που πιθανόν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Στο σημείο μετέβη περιπολικό και προχώρησε στην προσαγωγή του, με τον άγνωστο άντρα να αρνείται να δώσει τα στοιχεία του και τους αστυνομικούς να μη γνωρίζουν ποιον έχουν μπροστά τους.
Η αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Καματερού, παρότι επρόκειτο για μία απλή προσαγωγή, κατάλαβε γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά και έκανε έρευνα για να δει τι συμβαίνει. Έτσι κατά τη σωματική έρευνα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη η αστυνομική του ταυτότητα και έτσι διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον D.E., αλβανικής καταγωγής και ηλικίας 50 ετών. Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς επρόκειτο για τον νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι.
Γρήγορα ο 50χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου κρατείται και ανακρίνεται. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο 50χρονος καθόταν για ώρα στην υπό ανέγερση οικοδομή όπου συνελήφθη, ενώ δίπλα του υπήρχαν μπύρες.
Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του. Τελευταία φορά συνελήφθη στις 7 Μαΐου μετά από καταγγελία της για ενδοοικογενειακή βία. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του που ήταν προγραμματισμένη για αύριο.
«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω» – Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος του Μενιδίου
«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook»
«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.
Ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε αμετανόητος στην ανάκρισή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού, αφότου συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε σε ελαφριά κατάσταση μέθης σε οικοδομή που δούλευε ως οικοδόμος.
Ο 50χρονος, που επίσης δούλευε και σε μια ταβέρνα στη Μεταμόρφωση, είπε κατά το Star στους αστυνομικούς: «Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook». Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.
Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει και το βράδυ και άρχισε να περιφέρεται. Αστυνομικοί που έκαναν έρευνες πόρτα, πόρτα τον είδαν από τις κάμερες και τον ακολουθούσαν σε όλη τη διαδρομή όπου μπορούσαν να τον «δουν».
Ταυτόχρονα, είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητούν, αλλά και στα σύνορα ώστε να μην διαφύγει.
Στο παρελθόν, είχε απειλήσει και την κόρη του. Η 21χρονη δεν σταμάτησε να κλαίει ενώ περιέγραφε στους αστυνομικούς τι περνούσε η ίδια, ο 14χρονος αδερφός της, αλλά και η μητέρα της. «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου, που…να», φαίνεται να της είχε πει κάποια στιγμή.
Βίντεο ντοκουμέντο από βίαιη επίθεση του 50χρονου κατά του θύματος
Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στο Μενίδι. Ο ίδιος ομολόγησε ότι σκότωσε τη 40χρονη και μάλιστα είπε ότι δεν μετανιώνει γι’ αυτό.
Δείτε το βίντεο:

Ο 5οχρονος ομολόγησε τη γυναικοκτονία σε ανάκριση που έγινε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού. Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, άλλες τρεις φορές.
Θα δικαζόταν αύριο μετά την τελευταία μήνυση σε βάρος του που έγινε από τη 40χρονη
Μάλιστα ο 50χρονος θα δικαζόταν αύριο μετά την τελευταία μήνυση σε βάρος του που έγινε από τη 40χρονη πριν από περίπου δέκα μέρες. Ο γυναικοκτόνος φέρεται να εντοπίστηκε και να συνελήφθη από αστυνομικούς στην περιοχή της Φυλής.
Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ από το περιστατικό βίας σε βάρος της 40χρονης, ακούγονται οι φωνές και οι εκκλήσεις της για βοήθεια στη διάρκεια ενός καβγά.
Η 40χρονη είχε προχωρήσει σε τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της. Η πρώτη ήταν τον Απρίλιο του 2013, η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τρίτη μόλις πριν από λίγες ημέρες, την Τρίτη του Πάσχα (7/5/2024) στο ΑΤ Περιστερίου.
Aφέθηκε ελεύθερος…
Μετά την τελευταία καταγγελία τη 40χρονη είχε εξετάσει ιατροδικαστής, κατά την ΕΛ.ΑΣ., ενώ αστυνομικοί εγκατέστησαν panic button στο κινητό της και της είχαν προτείνει να τη μεταφέρουν σε δομή μαζί με τα παιδιά της για να μην διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., εκείνη επέλεξε να μην πάει.
Όμως, ενώ παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο ο 50χρονος, η δίκη αναβλήθηκε για 10 ημέρες και αφέθηκε ελεύθερος…
Διαβάστε επίσης:
- Απόψε κοιτάμε ψηλά: Η ροζ Πανσέληνος του Απριλίου, γνωστή και ως «Πασχαλινό Φεγγάρι», θα χαρίσει ένα μαγευτικό θέαμα
- «Απασφάλισε» ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ «Είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε σε 5 λεπτά οπουδήποτε»
- Έριξε το… σάιτ του ο Άκης: Έδειξε την πιο αφράτη πασχαλινή τυρόπιτα με μπεσαμέλ και φέτα που δεν θα μείνει κομμάτι