Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας – Δεν προλάβαμε να περάσουμε χρόνο και να γνωριστούμε»

May 20, 2024

Νεφέλη Κουρή: Έγινα έγκυος μετά από τέσσερις μήνες σχέσης – Δεν είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο μαζί και να μάθουμε ο ένας τον άλλο.

Νεφέλη Κουρή: Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας – Δεν προλάβαμε να περάσουμε χρόνο και να γνωριστούμε

Διαφ.

Η Νεφέλη Κουρή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά μιλώντας για την μητρότητα και τον σύζυγό της, Γιώργο Καπλανίδη.

Η γνωστή ηθοποιός – τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της: Η κόρη μας ήρθε πολύ νωρίς. Έμεινα έγκυος κοντά στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας, σχεδόν αμέσως, είπε η Νεφέλη Κουρή.

Ενώ πρόσθεσε: Αυτό είχε αρνητικά και θετικά. Στα αρνητικά είναι ότι δεν προλάβαμε να περάσουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο, να ταξιδέψουμε και να γνωριστούμε. Αυτά έγιναν όλα μαζί με το παιδί.

Δείτε το βίντεο:Όσο για την αντίδρασή της: Δεν τρόμαξα τόσο πολύ γιατί ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που ήθελα παιδί. Είχα κάνει πολλά πράγματα, επειδή δουλεύω από αρκετά μικρή, ένιωσα πλήρης σε αυτό το κομμάτι. Δεν είχα απωθημένα να πω ότι μου σταμάτησε κάτι. Ήρθε σε μια πολύ ωραία στιγμή της ζωής μου, είπε η Νεφέλη Κουρή καλεσμένη στην ΕΡΤ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: