Χανιά: Κάλεσαν την Αστυνομία για… αρνί που βέλαζε όλη την νύχτα
Διαφ.
Να επέμβει σε περιστατικό… αρνιού, το οποίο βέλαζε όλη τη νύχτα, κλήθηκε η αστυνομία στην περιοχή της Χαλέπας, στα Χανιά, το πρωί της Κυριακής (16/6).
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr οι περίοικοι της πλατείας Καγιαλέ, κατήγγειλαν συγκεκριμένη γυναίκα ότι έφερε ξαφνικά ένα αρνί στο σπίτι της το οποίο μάλιστα αναστάτωσε όλη τη γειτονιά.
Η γυναίκα η ίδια πάντως αποτελεί ήδη το «μαύρο πρόβατο» της γειτονιάς, καθώς με διάφορες συμπεριφορές της έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο και έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές κυρίως για λόγους δημόσιας υγείας με την φιλοξενία ζώων σε ακατάλληλες συνθήκες.
Διαβάστε επίσης:
- Καλιφάρνια: Σεισμός στο Σαν Ντιέγκο – «Χτύπησε» έκτακτο μήνυμα «προστατέψτε τον εαυτό σας»
- Σοκ στην Αθήνα: Φρικιαστικές στιγμές για 58χρονη στα χέρια του συντρόφου της
- Συναγερμός για την σοκολάτα Ντουμπάι από τους επιστήμονες – Το πολύ μεγάλο κακό που μπορεί να κάνει στον άνθρωπο