Κασσελάκης: «Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;»

July 10, 2024

Κασσελάκης: Αφήσατε τους Έλληνες χωρίς διακοπές, αφήσατε το air condition να λειτουργεί με ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους αφήσετε και χωρίς καφέ;

Κασσελάκης: Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;

Διαφ.

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε, με βίντεο που ανέβασε στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για την υπαγωγή του καφέ σε ΦΠΑ 24%.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καφετέρια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι πρόκειται για ένα τελείως άδικο μέτρο.

ΦΠΑ 24%. Νόμιζα ότι άλλα μας είχε πει ο κ. πρωθυπουργός. Κρίμα και είχα πιστέψει τα πρωτοσέλιδα και λέω για μία αφορά ο κ. Μητσοτάκης τηρεί τις δεσμεύσεις του αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διαβάζοντας τη σχετική απόδειξη και προσθέτει, απευθυνόμενος στα ΜΜΕ: Προτείνω νέους τίτλους: Ακρίβεια ίσον Μητσοτάκης, έμμεσοι φόροι ίσον Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

@skasselakis

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Πώς το είπε αυτός ο υπουργός που είναι φανατικός του κ. Μητσοτάκη (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης); “Οι φόροι με Μητσοτάκη μόνο προς τα κάτω”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε τον ΦΠΑ στο 24% σε όλα τα προϊόντα παντού. Άλλος ΦΠΑ στον χέρι, άλλο στον τραπέζι. Ποιον ωφελεί αυτό;  Μα φυσικά τιςμεγάλες αλυσίδες που πουλάνε takeaway. Για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία της εστίασης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τελείως παράλογο, τελείως άδικο. Να πάρει πίσω αυτό το άδικο μέτρο και να αφήσει τον Έλληνα να ευχαριστηθεί τον καφέ του σε μια τιμή αξιοπρέπειας. Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: