Κρήτη: 87χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου – Επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Σοκ στην Κρήτη: Σκότωσε την καρκινοπαθή γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο και μετά αυτοπυροβολήθηκε
Ο 87χρονος σκότωσε την 85χρονη γυναίκα του που βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο καρκίνου για να ηρεμήσει από τους πόνους και αυτοπυροβολήθηκε
Ο 87χρονος μπήκε στο δωμάτιο, όπου δεν νοσηλευόταν άλλος ασθενής, έστρεψε το όπλο στην 85χρονη και την πυροβόλησε δύο φορές, στο στήθος και στο κεφάλι.
Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος. Ο 87χρονος στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά και αυτή την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, ο ηλικιωμένος από το Ρέθυμνο βρισκόταν με τη γυναίκα του στο δωμάτιο της Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η ίδια, όταν έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε.
Η ίδια είχε χειρουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες καθώς έπασχε από καρκίνο, ενώ νοσηλευόταν εδώ και καιρό στο νοσοκομείο. Η 85χρονη, που βρισκόταν σε τελικό στάδιο του καρκίνου, τραυματίστηκε θανάσιμα.
Στη συνέχεια ο 87χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.
Ο ίδιος, πλέον, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, την ώρα εκείνη βρισκόταν μαζί με τους γονείς τους και ο γιος τους στο δωμάτιο, όμως ο πατέρας πριν προχωρήσει στην πράξη του, τον κλείδωσε στο μπαλκόνι, ώστε να μην προλάβει να αντιδράσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο δωμάτιο δεν νοσηλευόταν άλλος ασθενής πέραν του θύματος.
Στο νοσοκομείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου για να διερευνήσουν το τραγικό συμβάν.
Διαβάστε επίσης:
- ΣΟΚ – Μηχανάκι παρέσυρε πρίν απο λίγο τον Ανδρέα Καραγιάννη στην Αχαρνών
- Αυτή η κομψή μπλούζα από τα Zara έχει γίνει viral στο TikTok -Θα γίνει sold out, στα 26 εupώ
- Βαρύ πένθος στην ΑΕΚ: Πέθανε ο εμβληματικός οπαδός και ιδρυτής της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος