Νέα Τραγωδία σε παραλία: 17χρονος έσκαψε τρύπα στην άμμο και θάφτηκε ζωντανός μπροστά στα αδελφάκια του

July 12, 2025
Νέα τραγωδία στην παραλία: 17χρονος έσκαψε τρύπα στην άμμο και θάφτηκε ζωντανός μπροστά στα μικρά αδέλφια του

Νέα Τραγωδία σε παραλία: 17χρονος έσκαψε τρύπα στην άμμο και θάφτηκε ζωντανός μπροστά στα αδελφάκια του


Διαφ.

Ιταλία: Φρικτός θάνατος για 17χρονο που θάφτηκε ζωντανός σε τούνελ που έσκαψε στην άμμο

Ο έφηβος, που έκανε διακοπές σε κάμπινγκ δίπλα στην παραλία Μοντάλτο ντι Κάστρο στη βορειοδυτική Ιταλία, προσπάθησε να συρθεί μέσα στο τούνελ όταν η άμμος κατέρρευσε και τον κατάπιε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 17χρονος σε παραλία της Ιταλίας, όταν θάφτηκε ζωντανός μέσα στην τρύπα που ο ίδιος είχε σκάψει στην άμμο. Ο έφηβος είχε φτιάξει ένα τούνελ και προσπαθούσε να περάσει από τη μία στην άλλη πλευρά, όταν κατέρρευσε όλη η άμμος επάνω του.

montalto

Ο άτυχος Ρικάρντο έκανε διακοπές σε ένα κάμπινγκ με την οικογένειά του δίπλα στη δημοφιλή παραλία Μοντάλτο ντι Κάστρο, στη βορειοδυτική Ιταλία, όταν αποφάσισε να σκάψει στην άμμο για να συρθεί από τη μία πλευρά της στην άλλη.

Διαφ.

Αφού έφτιαξε μια τρύπα βάθους περίπου ενάμισι μέτρου, σύρθηκε μέσα στο τούνελ αλλά καθώς περνούσε από το κέντρο του η δομή υποχώρησε απότομα και τον κατάπιε στην κυριολεξία, χωρίς να μείνει κανένα ίχνος στην επιφάνεια.

Διαφ.

Ο έφηβος έχασε τη ζωή του από ασφυξία παίζοντας ένα αθώο, πλην πολύ επικίνδυνο παιχνίδι

Διαφ.

Ιταλία: Τον είχε καταπιεί η άμμος

Σύμφωνα με πληροφορίες της Giornale, ο νεαρός κάποια στιγμή έφυγε από το κάμπινγκ μαζί με τα δύο μικρότερα αδέλφια του για να πάει στην παραλία. Εκεί όλοι μαζί άρχισαν να σκάβουν μια βαθιά τρύπα. Ωστόσο, έπειτα από κάποια ώρα τα μικρά έφυγαν και τον άφησαν μόνο του.

Διαφ.

Όταν ο πατέρας του αγοριού ξύπνησε από το μεσημεριανό ύπνο, παρατήρησε την απουσία του μεγάλου γιου του και άρχισε να τον αναζητά. Τα μικρά παιδιά τον οδήγησαν στο σημείο όπου είχαν αφήσει τον αδελφό τους.

Διαφ.

 

Πανικοβλημένοι για το τι μπορεί να έχει συμβεί, άρχισαν να σκάβουν στο σημείο μαζί με παρόντες λουόμενους μέχρι που βρέθηκαν μπροστά στο άψυχο σώμα του παιδιού. Οι διασώστες, που είχαν εν τω μεταξύ σπεύσει στην παραλία, προσπαθούσαν μάταια να επαναφέρουν τον νεαρό.

Έχουμε συγκλονιστεί όλοι. Είναι αδιανόητο ένα αγόρι να χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, δήλωσε στο ANSA η δήμαρχος της πόλης. Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το πένθος της οικογένειας, όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις ματαιώθηκαν.

Ο Ρικάρντο, ο οποίος ζούσε στη Ρώμη, βρισκόταν στην παραλία με τον πατέρα του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του, ηλικίας τριών και οκτώ ετών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: