Ειρήνη Μουρτζούκου: Σε διπλανά κελιά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και την μητέρα του 3χρονου Άγγελου – Οι πρώτες αντιδράσεις στον Κορυδαλλό

July 14, 2025

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σε διπλανά κελιά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και την μητέρα του 3χρονου Άγγελου – Οι πρώτες αντιδράσεις στον Κορυδαλλό


Διαφ.

Εκνευρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν πληροφορήθηκε για αυτή την εξέλιξη

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, που ομολόγησε τους θανάτους τεσσάρων μωρών, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια το πρωί της Κυριακής (13/7/25) κρίθηκε προφυλακιστέα και σύμφωνα με πληροφορίες, θα κρατηθεί στη λεγόμενη πτέρυγα VIP στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.


Πρόκειται για την πτέρυγα ΣΤ’ στο ισόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, που βρίσκεται στο ισόγειο, δίπλα από τον αναρρωτήριο. Εκεί υπάρχουν τρία κελιά και σε ένα από αυτά, θα κρατηθεί η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Διαφ.

Σύμφωνα με το MEGA, στα άλλα δύο κελιά της πτέρυγας, είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται εκεί για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της αλλά και η μητέρα του 3χρονου Άγγελου που πέθανε μετά από φρικτά βασανιστήρια.

Διαφ.


Διαφ.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου θα είναι εκεί υπό 24ωρα παρακολούθηση από σωφρονιστικό υπάλληλο.

Διαφ.

Αντέδρασε η Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για αυτή την εξέλιξη αντέδρασε ήδη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η γυναίκα που σόκαρε το Πανελλήλιο όταν κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τα τρία κοριτσάκια της, το ένα μετά το άλλο, φέρεται να αναρωτήθηκε εκνευρισμένη:

Διαφ.

«Τι μου τις φέρνετε αυτές εδώ; τι δουλειά έχω εγώ με αυτές; εγώ δεν έχω σκοτώσει τα παιδιά μου!» φαίνεται να ανέφερε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Φωτογραφίες από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον χώρο με τα υπόλοιπα κελία της Ειρήνης Μουρτζούκου και της μητέρας του 3χρονου Άγγελου:

keli pispirigkou 5

keli pispirigkou 1

keli pispirigkou 1

Η πτέρυγα με τις φόνισσες παιδιών

Το γεγονός ότι η Μουρτζούκου μπαίνει στη φυλακή για δολοφονίες παιδιών οδήγησε τις σωφρονιστικές αρχές στη λήψη μέτρων, καθώς είναι δεδομένο ότι η 25χρονη θα αποτελούσε «κόκκινο πανί» για τις άλλες κρατούμενες.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μείνει σε πτέρυγα με γυναίκες που κατηγορούνται για τα ίδια με κείνη αδικήματα.

Μια εξ αυτών που αντέδρασαν, όπως ανέφερε το MEGA, ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου που επανέλαβε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται στη συγκεκριμένη πτέρυγα καθώς δεν είχε βλάψει τις τρεις κόρες της.

Έτσι, στην ΣΤ’ Πτέρυγα των φυλακών θα έχει δίπλα της δύο γυναίκες που σόκαραν το πανελλήνιο με όσα έκαναν.

Ειδικότερα, στο 1ο κελί της συγκεκριμένης πτέρυγας βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει καταδικαστεί για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.

Στο 2ο φιλοξενείται η 26χρονη από την Κρήτη που έχει προφυλακιστεί, μαζί με τον 46χρονο σύντροφό της, για τη δολοφονία του 3χρονου Άγγελου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: