Συγκινημένος στο «αντίο» στο Open ο Κουσουλός: Η ιδιαίτερη κίνηση και η ομοιότητα με τον Παπαδάκη

July 19, 2025

Συγκινημένος στο «αντίο» στο Open ο Κουσουλός: Η ιδιαίτερη κίνηση και η ομοιότητα με τον Παπαδάκη


Διαφ.

Συγκινημένος στο «αντίο» στο Open ο Κουσουλός: Η ιδιαίτερη κίνηση και η ομοιότητα με τον Παπαδάκη

«Θα έρχομαι να σας επισκέπτομαι», είπε συγκινημένος

Με συγκίνηση, ο Πέτρος Κουσουλός αποχαιρέτησε το OPEN και την εκπομπή «OPEN ΤΩΡΑ», καθώς από την επόμενη σεζόν, «μετακομίζει» τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1, όπου θα μείνει τουλάχιστον για 2 χρόνια, όπως αποκάλυψε στο φινάλε της εκπομπής «Υποθέσεις».

Το «OPEN ΤΩΡΑ» ρίχνει αυλαία

Στο φινάλε, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση, ευχαριστώντας προσωπικά κάθε συντελεστή που εργάστηκε πίσω και μπροστά από τις κάμερες για να βλέπουμε ποιοτικό και αντικειμενικό δημοσιογραφικό περιεχόμενο στις οθόνες μας.

Δείτε το βίντεο:


Διαφ.

Ο Πέτρος Κουσουλός, ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε εκ καρδιάς το OPEN: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος. Το OPEN ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι μου. Μας έδωσε ελευθερία να παράγουμε δημοσιογραφικό περιεχόμενο ελεύθερα. Καλή δύναμη και επιτυχία σε όσους θα μείνετε. Θα έρχομαι να σας επισκέφτομαι. Καλό καλοκαίρι και τα λέμε τον Σεπτέμβριο».

Διαφ.

Διαφ.

Στα τελευταία πλάνα του «OPEN ΤΩΡΑ», είδαμε τον παρουσιαστή να αγκαλιάζει θερμά τους συνεργάτες του και να συγκινείται υπό τον ήχο του εμβληματικού τραγουδιού «My Way» του Frank Sinatra, τραγούδι που επέλεξε και ο Γιώργος Παπαδάκης στην τελευταία εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Διαφ.

stigmiotypo othonis 2025 07 19 02.36.16

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: