Στη Μύκονο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φιλοξενούμενος του ζεύγους Θεοχαράκη

August 21, 2025

Στη Μύκονο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φιλοξενούμενος του ζεύγους Θεοχαράκη


Διαφ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί με πτήση της Aegean αργά το απόγευμα, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε φτάσει στη Μύκονο η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Στη Μύκονο βρίσκεται από το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσκεκλημένος του Τάκη και της Νάντιας Θεοχαράκη. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί με πτήση της Aegean αργά το απόγευμα, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε φτάσει στη Μύκονο η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Μετά την Τήνο και τα Χανιά είναι ο τρίτος προορισμός για το πρωθυπουργικό ζεύγος το φετινό καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι ο Τάκης Θεοχαράκης είναι μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου.

takis theoharakis

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πίστα του αεροδρομίου της Μυκόνου, έδειχναν κάπως αιφνιδιασμένοι, αφού μέχρι σήμερα αντιμετώπιζε με κάποια καψυποψία το κοσμοπολίτικο νησί. Προφανώς εσχάτως έχει αλλάξει άποψη.

Διαφ.

«Απαρνήθηκε» την Τήνο και πήγε στη Μύκονο

Έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί με πτήση της Aegean ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε φτάσει στη Μύκονο η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Πριν την άφιξή του στο νησί των ανέμων, στην Αθήνα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Σαΐντ Χουσεΐν Χαλίλ αλ-Σίσι και είπε να ξεσκάσει για λίγο αφού το ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Διαφ.

Σε οικογένεια κεντροδεξιών

Η οικογένεια Θεοχαράκη θεωρείται ότι πρόσκειται παραδοσιακά στην κεντροδεξιά. Ο ένας ανιψιός του Βασίλη Θεοχαράκη, ο Τάκης Θεοχαράκης, που έχει ενεργό ρόλο στον κλάδο των επιχειρήσεων του αυτοκινήτου έχει παντρευτεί την πολιτικό μηχανικό Νάντια Νικητέα, η οποία προέρχεται από παραδοσιακό φιλο-Σαμαρικό σόι της Μεσσηνίας.

Διαφ.

Μετά την Τήνο και τα Χανιά είναι ο τρίτος προορισμός για το πρωθυπουργικό ζεύγος το φετινό καλοκαίρι.

Διαφ.

mitsotakis 1

Διαφ.

Τα δύσκολα είναι μπροστά…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να ξεκουραστεί λίγο ακόμα πριν πάει στη ΔΕΘ, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Γνωρίζει καλά πως έχει μπροστά του ένα απαιτητικό διάστημα με τα σύννεφα πάνω από το Μαξίμου να έχουν πολλαπλασιαστεί μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και την πύρινη καταστροφή που βίωσε η χώρα μας.

Πηγή: parapolitika.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: