Μην τα ζητήσεις ποτέ: Πρώην μάγειρες και σερβιτόροι εξηγούν τι και γιατί να μην τρώμε σε μια ταβέρνα

September 20, 2025
Μην το δοκιμάσετε ποτέ: Πρώην σεφ και σερβιτόροι αποκαλύπτουν τους λόγους για να αποφεύγουμε την ταβέρνα

Μην τα ζητήσεις ποτέ: Πρώην μάγειρες και σερβιτόροι εξηγούν τι και γιατί να μην τρώμε σε μια ταβέρνα


Διαφ.

Σερβιτόροι και μάγειρες εστιατορίων δίνουν συμβουλές σχετικά με όλα όσα πρέπει να αποφεύγουμε να παραγγέλνουμε όταν βγαίνουμε για φαγητό.

Πληροφορίες εκ των έσω προσφέρουν υπάλληλοι εστιατορίων, καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Οι συμβουλές αυτές έχουν γίνει viral σε TikTok και Reddit και εμείς μοιραζόμαστε μερικές από τις συμβουλές που μας δίνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν δεν πρέπει να παραγγέλνουμε και να τρώμε:

193

Διαφ.

Σούπα: Γιατί δεν κρυώνει ποτέ σωστά το βράδυ μέσα στο μεγάλο δοχείο, οπότε μένει χλιαρή για ώρες.

Διαφ.

192

Διαφ.

Κοκτέιλ με φρούτα: Τα λεμόνια, τα λάιμ, τα πορτοκάλια κ.λπ. σχεδόν ποτέ δεν πλένονται σωστά.

Διαφ.

Μενού: Να αποφεύγουμε τα εστιατόρια που έχουν περισσότερες από 8 σελίδες στο μενού, πολύ απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι όλα τα φαγητά ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζονται σε πλαστικές σακούλες.

Διαφ.

Vegetarian πίτσα: Υπάρχει ζωικό λίπος στη σάλτσα ως φυσικό πηκτικό.

Ντιπ τυριών: Το 95% είναι βούτυρο και τυρί κρέμα.

191

Λάδι τρούφας: Έχει συνθετική μυρωδιά και δεν χρησιμοποιούνται τρούφες για να το φτιάξουν.

Αναψυκτικά με πάγο: Σύμφωνα με μελέτη, η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: