Χάλκινος στη Σιγκαπούρη ο Αντώνης Τσαπατάκης: Πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2025

September 22, 2025

Χάλκινος στη Σιγκαπούρη ο Αντώνης Τσαπατάκης: Πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2025


Διαφ.

Με τον πιο ελπιδοφόρο τρόπο και για άλλες επιτυχίες, ξεκίνησε για την Ελλάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2025 στη Σιγκαπούρη.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο, κατακτώντας το χάλκινο στα 100μ. πρόσθιο SB4 με χρόνο 1:39.73.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης είχε δείξει από τα προκριματικά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση και την πρώτη στη σειρά του.

g1y4ibnwsaaq1k

Ανάρτηση για την επιτυχία του Έλληνα αθλητή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιτυχία της Θεοδώρας Πασχαλίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο.

Διαφ.

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: