Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω στόχο να παίξω στο Χόλυγουντ, όχι στην Επίδαυρο»

October 16, 2025
Βρισηίδα Ανδριώτου: Στόχος μου είναι το Χόλιγουντ, όχι η Επίδαυρος

Βρισηίδα Ανδριώτου: Έχω στόχο να παίξω στο Χόλυγουντ, όχι στην Επίδαυρο


Διαφ.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο με την παράσταση Τα μοντέλα της συμφοράς και μίλησε για το νέο της ξεκίνημα στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά.

Είναι κάτι καινούργιο, έχω πάρα πολύ άγχος, αλλά περνάμε ωραία γιατί είμαστε μια ωραία οικογένεια. Ο Ιάκωβος Μυλωνάς και τα κορίτσια είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Κάνουμε πάρα πολλές πρόβες, είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.



Σε επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν έχει στόχο να παίξει στην Επίδαυρο, είπε: Στόχο έχω να παίξω στο HollyWood. Μου αρέσει η σκέψη να παίξω στην Επίδαυρο αλλά δεν το έχω σαν επιθυμία.

Για τον πρώην σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, απάντησε: Μου είπε συγχαρητήρια. Πώς να με συμβουλεύσει; Δεν έχει ιδέα από υποκριτική.

1

Διαφ.

Σου θυμίζουμε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και το Survivor.

Διαφ.

3333

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: