Πέτρος Κωστόπουλος: «Ήταν ξεφτίλα αυτό που έγινε στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου»

October 26, 2025

Πέτρος Κωστόπουλος: «Ήταν ξεφτίλα αυτό που έγινε στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου»


Διαφ.

Χθες Σάββατο 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου.

Ηχηρή, μάλιστα, ήταν η απουσία των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης, ενώ το παρών έδωσαν μόνο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος χαρακτήρισε απρέπεια και ξεφτίλα την απουσία των Νίκο Ανδρουλάκη, Σωκράτη Φάμελλο και Δημήτρη Κουτσούμπα από το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο τραγουδοποιό.

«Χθες έγινε μια τεράστια απρέπεια και το βρίσκω ξεφτίλα! Δηλαδή, οι άδειες καρέκλες της αντιπολίτευσης, δεν πήγε ο Ανδρουλάκης, δεν πήγε ο Φάμελλος και ευτυχώς από το ΠΑΣΟΚ πήγαν η Διαμαντοπούλου, ο Λαλιώτης και κάτι άλλοι.. Αλλά ήταν ντροπή για μένα, ήταν μιζέρια αυτό το πράγμα», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο».

Διονύσης Σαββόπουλος: Τα άδεια καθίσματα με τα καρτελάκια της αντιπολίτευσης στην κηδεία του τραγουδοποιού

Αρνητικά σχόλια φαίνεται να συγκεντρώσει η στάση των αρχηγών κάποιων κομμάτων της αντιπολίτευσης να μην παραστούν στην κηδεία του

Διαφ.

Πλήθος κόσμου πολιτικού και καλλιτεχνικού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25.10.2025 στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο.

Διαφ.

xrwma karekles

Διαφ.

Παρά το ότι πολλοί πολιτικοί έδωσαν το παρών στην Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που εκφώνησε και επικήδειο λόγο και μέλη της κυβέρνησης όπως ο Νίκος Δένδιας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Λίνα Μενδώνη και η Νίκη Κεραμέως, αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η απουσία σχεδόν όλων των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης πλην της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διαφ.

Διαφ.

Από το ΠΑΣΟΚ παρέστησαν οι Κώστας Τσουκαλάς, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Κωνσταντίνος Λαλιώτης, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς. Ήταν επίσης ο Στέφανος Τζουμάκας, η Μαρία Δαμανάκη, ο Μίμης Ανδρουλάκης και άλλοι.

22222 scaled

Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει την πρώτη σειρά των καθισμάτων μέσα στην Μητρόπολη Αθηνών να είναι άδεια, κάτι που προκάλεσε και αρνητικά σχόλια για την στάση απέναντι στον σπουδαίο μουσικό Διονύση Σαββόπουλο που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 21.10.2025, σε ηλικία 81 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στους συνεργάτες και φίλους του που βρέθηκαν στο τελευταίο του ταξίδιθ για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Στις ηχηρές απουσίες, ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τον οποίο εκπροσώπησε ο Γιάννης Βαρδακαστάνης Γραμματέας ΚΟΕΣ, ο Σωκράτης Φάμελλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Αλέξης Χαρίτσης της Νέας Αριστεράς, ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης και ο Δημήτρης Νατσιός από το κόμμα Νίκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: