Σταύρος Ζαλμάς: Είναι σε σχέση 16 χρόνια – «Δε δίνω αφορμή σε σύντροφο να με ζηλέψει»

October 26, 2025

Σταύρος Ζαλμάς: Είναι σε σχέση 16 χρόνια – «Δε δίνω αφορμή σε σύντροφο να με ζηλέψει»


Διαφ.

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Στην εκπομπή Buongiorno φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/10) ο Σταύρος Ζαλμάς και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως εδώ και 16 χρόνια βρίσκεται σε μια σχέση.


Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της ζήλιας και τόνισε πως δε δίνει ποτέ αφορμή στον άνθρωπο που θα είναι στο πλευρό για να ζηλέψει. Παράλληλα τόνισε πως όταν βρίσκεται σε σχέση 16 χρόνια, σημαίνει πως έχεις χτίσει γερά θεμέλια.

Όσα εξομολογήθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς για την προσωπική του ζωή

«Είμαι σε συντροφική σχέση εδώ και 16 χρόνια. Όταν πάω κάπου, έρχεται και με βρίσκει. Στις σχέσεις τις δικές μου τα έχω λυμένα. Δεν δίνω ποτέ την αφορμή σε σύντροφο να ζηλέψει. Επίσης, αν με κάνουν να ζηλέψω, έχω φύγει την άλλη μέρα το πρωί. Είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη κι η αλήθεια. Είναι μια σχέση που τα πάντα λέγονται», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Και πρόσθεσε: «Όταν είσαι 16 χρόνια με έναν άνθρωπο, έχεις το δικαίωμα να λείψεις 3 μήνες. Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης. Σε μικρές σχέσεις το έχουν εκμεταλλευτεί κάποιοι άνθρωποι, αλλά όταν είσαι 16 χρόνια με έναν άνθρωπο υποτίθεται ότι έχεις χτίσει γερά θεμέλια. Διαφορετικά είναι μια σχέση για να μην είσαι απλά μόνος σου».

stavros zalmas

Διαφ.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, ο ίδιος μοιράστηκε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, τη δεκαετία του ’90, όταν βρέθηκε στο επίκεντρο ψευδών δημοσιευμάτων για την υγεία του.

Διαφ.

«Εκτός απ’ τις περιόδους που πονούσα πολύ γιατί βίωσα την προδοσία τη συντροφική και την ερωτική και έχω προδοθεί πολύ σαν άνθρωπος, η μεγάλη γκρίζα της ζωής μου ήταν όταν πολύ δημοφιλή έντυπα τη δεκαετία του ’90 έγραψαν ότι έχω AIDS. Αυτό δημιούργησε ένα κενό πολύ γκρίζο, μαύρο θα έλεγα», δήλωσε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Διαφ.


Διαφ.

Όσα είπε ο Σταύρος Ζαλμάς για τη δυσφήμιση που υπέστη

Στην εκπομπή εξήγησε πώς η δυσφήμηση αυτή επηρέασε προσωπικά και επαγγελματικά τη ζωή του: «Θα έπρεπε να έχω κάνει μηνυσάρα και να πάρω λεφτά, αλλά το πλήρωσα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν κτηνωδία των δημοσιογράφων και αυτού του εκδότη που είχε το Max και το KLIK. Δεν με πλησίαζε άνθρωπος για χρόνια. Την εποχή εκείνη η λέξη AIDS ήταν χειρότερη απ’ την πανούκλα, ούτε οι γιατροί ήξεραν τι είναι».

Διαφ.

Ο Σταύρος Ζαλμάς περιέγραψε την κοινωνική απομόνωση που βίωσε: «Οι άνθρωποι πέθαιναν με φριχτό τρόπο, αλλά ήταν συνδεδεμένη με την ερωτική ζωή και μάλιστα των ομοφυλόφιλων, οπότε ήσουν δακτυλοδεικτούμενος. Ένιωσα ότι δεν χρειαζόταν να δώσω εγώ αναφορά, οπότε δεν απάντησα».

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση που έτυχε από τον χώρο της υποκριτικής, εξήγησε: «Όταν έφτασε στα αυτιά μου ότι δεν με πήραν σε 2-3 δουλειές επειδή ακουγόταν αυτό, έκανα εξετάσεις και τις πήγα στο διευθυντή του MEGA, τον Τζώνη Καλημέρη. Του είπα “βάλτες στο συρτάρι σου και όταν θα ξανακούσεις αυτό, να τις βγάλεις”».

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την οργή του για τον υπεύθυνο πίσω από τις ψευδείς ειδήσεις και όταν ρωτήθηκε σχετικά ξέσπασε: «Εγώ θα πάρω αυτό το κάθαρμα τηλέφωνο; Κανονικά έπρεπε να του κάνω μήνυση και να μου δώσει μια πολυκατοικία. Γενικά ήταν κανιβαλισμός αυτό που συνέβη, αλλά ήταν η εποχή του κανιβαλισμού με αυτά τα πράγματα. Ήμουν απ’ τους πιο όμορφους άντρες στην Αθήνα και ήμουνα μόνος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: