Σάλος με τη νέα δήλωση της Αφρoδίτης Λατινοπούλου για τους Ρομά

October 27, 2025

Σάλος με τη νέα δήλωση της Αφρoδίτης Λατινοπούλου για τους Ρομά


Διαφ.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Έχετε δει εσείς γύφτους να πληρώνουν φόρους; Είναι αστείο αυτό»

Στην εκπομπή «Action Τώρα» με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Γιώργο Γρηγοριάδη φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» ξέσπασε κατά των Ρομά, τονίζοντας πως «γύφτοι είναι, γύφτοι αυτοπροσδιορίζονται, γύφτους τους ξέρει όλος ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο:



Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε: «Εγώ αυτό το οποίο ξέρω είναι ότι η εγκληματικότητα των γύφτων είναι στα ύψη. Αυτό το οποίο έχω πει επανειλημμένα είναι ότι πρέπει να τελειώνουμε με τους καταυλισμούς, πρέπει να τελειώνουμε με την επιδοματική πολιτική και πρέπει να εφαρμόσουμε τα three-strikes. Την τρίτη φορά που πιάνεσαι δεν βλέπεις το φως του ήλιου».

«Δεν τους δέχεστε ως Ρομά κα Λατινοπούλου;» έσπευσε να τη ρωτήσει η Ντόρα Κουτροκόη.

Διαφ.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε έντονο ύφος: «Γύφτοι είναι, γύφτοι αυτοπροσδιορίζονται, γύφτους τους ξέρει όλος ο κόσμος! Το θέμα δεν είναι πώς θα τους αποκαλεί ο κόσμος, το θέμα είναι οι πράξεις που κάνουν!»

Διαφ.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αντέδρασε με τη σειρά του: «Καταλαβαίνετε ότι αυτός ο χαρακτηρισμός είναι ρατσιστικός…».

Διαφ.

«Ρατσιστικά δεν είναι αυτά που λέω εγώ αλλά αυτά που κάνουν εκείνοι σε βάρος των Ελλήνων πολιτών με παράνομες δραστηριότητες, τις ρευματοκλοπές! Δεν ενσωματώνονται αυτοί στην κοινωνία! Δεν τους τσουβαλιάζω, υπάρχουν κάποιοι που είναι νομοταγείς, εργάζονται κανονικά και πληρώνουν φόρους. Έχετε δει εσείς γύφτους να πληρώνουν φόρους; Είναι αστείο αυτό», συνέχισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Διαφ.


Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: