Σοκ: Ανήλικος πήγε στο σχολείο με μπαλτά 29 εκατοστών

November 19, 2025
Ανησυχία: Ανηλίκος εμφανίστηκε στο σχολείο με μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών

Σοκ: Ανήλικος πήγε στο σχολείο με μπαλτά 29 εκατοστών


Διαφ.

Ούτε οι άνδρες της ΟΠΚΕ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρήκαν τον μπαλτά

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προχώρησαν στη σύλληψη ενός μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης, ο οποίος είχε μαζί του έναν μπαλτά κατά την προσέλευσή του στο σχολείο.

475135861

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου 2025, προκαλώντας έντονη ανησυχία για την ασφάλεια εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

Στελέχη της ΟΠΚΕ βρέθηκαν έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης, καθώς το σχολείο βρισκόταν υπό αυξημένη αστυνομική επιτήρηση λόγω πρόσφατης κατάληψης που έληξε στις 14 Νοεμβρίου 2025. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους, εντόπισαν έναν μαθητή να κρατάει έναν μπαλτά μήκους 29 εκατοστών.

Διαφ.


Διαφ.

Ο μαθητής, γεννημένος το 2009, συνελήφθη επί τόπου και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για τα περαιτέρω.

Διαφ.

stigmiotypo

Διαφ.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός έφερε τον οπλισμό στο σχολείο, ενώ οι αρχές εξετάζουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Διαφ.

Το 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης είχε βρεθεί υπό κατάληψη μέχρι και την περασμένη Παρασκευή,14 Νοεμβρίου, γεγονός που είχε οδηγήσει σε αυξημένη παρουσία της ΟΠΚΕ στην περιοχή για την προστασία των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

1200

Η σύλληψη του μαθητή με τον μπαλτά έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη διαρκούς επαγρύπνησης και ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας στα σχολεία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: