Εκδικάστηκαν οι αποζημίωσεις για το τροχαίο Παντελίδη – Τόσα θα πάρουν Κυριάκου και Αρναούτη, από την οικογένεια

December 8, 2025

Εκδικάστηκαν οι αποζημίωσεις για το τροχαίο Παντελίδη – Τόσα θα πάρουν Κυριάκου και Αρναούτη, από την οικογένεια


Διαφ.

Το Εφετείο Αθηνών αποφάσισε σήμερα τις αποζημιώσεις για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Εκδόθηκε η απόφαση του Εφετείου Αθηνών τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, σχετικά με τις αποζημιώσεις που θα λάβουν οι δύο επιβάτιδες του αυτοκινήτου στο τροχαίο δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Δείτε το βίντεο:


Η απόφαση του δικαστηρίου

Σύμφωνα με την εκτενή απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η οποία αριθμεί 106 σελίδες, καθορίζονται αποζημιώσεις ύψους 9.000 ευρώ για τη Φρόσω Κυριάκου και 39.000 ευρώ για τη Μίνα Αρναούτη.

201510251123020.1624 pantelis pantelidis 23102015 scaled e1763140221247 1024x855 1

Διαφ.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ως οδηγό του οχήματος τον Παντελή Παντελίδη, αποδίδοντας παράλληλα συνυπαιτιότητα 50% στις δύο επιβάτιδες, καθώς επέβαιναν σε αυτοκίνητο με οδηγό που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαφ.

Παράλληλα, το Εφετείο απέρριψε την αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια του τραγουδιστή.

Διαφ.

stigmiotypo othonis 2025 12 08 22.12.14

Διαφ.

Όπως προβλέπεται, τα ποσά των αποζημιώσεων θα καταβληθούν αρχικά από την ασφαλιστική εταιρεία. Στη συνέχεια, η εταιρεία θα διεκδικήσει τα χρήματα από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι εκείνος οδηγούσε το όχημα τη στιγμή του δυστυχήματος.

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: