
Αποκάλυψη του Θανάση Κατερινόπουλου: «Ζητήθηκε να γίνει κολονοσκόπηση σε ένα από τα νεκρά βρέφη της Μουρτζούκου»
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση Μουρτζούκου προχώρησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στις σημερινές «Αποκαλύψεις»
Δείτε το βίντεο:
«Θυμάστε πέρσι φίλες και φίλοι που ξεκινήσαμε μια έρευνα και είχαμε συγκεκριμένες μαρτυρίες σε ότι αφορά την προσπάθεια της κυρίας Μουρτζούκου και της μητέρας του Παναγιωτάκη να πουλήσουν το βρέφος; Θυμάστε την ιστορία της εμπορίας βρεφών;» είπε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός θέλοντας να υπενθυμίσει στο κοινό αυτή την πλευρά της υπόθεσης η οποία όπως φαίνεται έρχεται πάλι στο φως. «Έχουν γίνει ενέργειες από τη δικαιοσύνη για αυτό το θέμα, έχει ξεκινήσει η έρευνα για την εμβρυολόγο την κ. Ρήγα» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έπειτα αποκάλυψε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στον αέρα: «Ένα από τα άμοιρα παιδάκια της υπόθεσης Μουρτζούκου, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και είχε ζητηθεί να πραγματοποιηθεί κολονοσκόπηση. Τότε τους είχαν πει “δεν κάνουμε τέτοια εξέταση σε βρέφος να πάτε στο νοσοκομείο Πύργου”. Πήγαν στο νοσοκομείο Πύργου και αρνήθηκαν και εκεί την εξέταση. Προφανώς ζητήθηκαν εξειδικευμένες εξετάσεις από… υποψήφιους γονείς».
Πηγή