
Μέλη του Ρουβίκωνα βανδάλισαν γραφεία της Νέας Δημοκρατίας – Έγραψαν συνθήματα για τους αγρότες
Λάρισα: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της ΝΔ σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αγρότες
Με συνθήματα υπέρ του αγώνα των αγροτών, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν παρέμβαση στα γραφεία της ΝΔ στη Λάρισα.

Παρέμβαση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, σε αλληλεγγύη με τον αγώνα των αγροκτηνοτρόφων, πραγματοποίησαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα.
Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια που έγραφαν στη χώρα των μαφιόζων και των ολιγαρχών, νίκη στα μπλόκα των αγροτών και έγραψαν ανάλογου περιεχομένου συνθήματα στους τοίχους.


Δείτε την ανάρτηση:
Αργότερα, στις σελίδες της αναρχικής συλλογικότητας στα social media αναρτήθηκαν φωτογραφίες από την παρέμβαση αλλά και ένα κείμενο το οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
Πλησιάζουμε τη στιγμή της αναμέτρησης ανάμεσα στον αγροτικό κόσμο και τους αλληλέγγυους από τη μία πλευρά, το κράτος και την κυβέρνηση από την άλλη. Είναι η ώρα να επενδύσουμε στην κοινωνική, πολιτική και ταξική αλληλεγγύη και να βοηθήσουμε τον αγροτικό κόσμο να νικήσει. Δηλαδή να επιβιώσει.
Ακούμε ήδη τα μουγκρητά και τους λεονταρισμούς των κυβερνητικών. Τους βλέπουμε να συνεχίζουν να παλεύουν να ξυπνήσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, να δείρουν και να φυλακίσουν στο όνομά του. Είναι άλλωστε οι μόνες τέχνες που γνωρίζουν οι συγκεκριμένοι κηφήνες.
Εμείς στον Ρουβίκωνα θα συνεχίσουμε με προσήλωση να στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών, αντιλαμβανόμενοι το πόσο σημαντικός και καθοριστικός είναι αυτός ο αγώνας για το μέλλον της κοινωνικής και ταξικής μας οικογένειας.
Πηγή