
Φρίκη στην Κυψέλη: Βiασε 25χρονη ΑμεΑ μέσα στο σπίτι της – Στο νοσοκομείο η αδελφή της
Τρόμος για δίδυμες ΑμεΑ στην Κυψέλη: Αλβανός εισέβαλε στο σπίτι τους και βίασε τη μία – Τον κυνήγησε με μαχαίρι η μητέρα τους
Τρόμος για δίδυμες ΑμεΑ στην Κυψέλη, όταν άνδρας εισέβαλε στο σπίτι τους ενώ έλειπε η μητέρα τους και βίασε μία εξ αυτών.

Η φρικιαστική υπόθεση εξελίχθηκε σε σπίτι στην οδό Καλλιφρονά, όταν ο δράστης, αλβανικής υπηκοότητας, επισκέφθηκε τα δύο κορίτσια, ηλικίας 25 ετών, το πρωί της Παρασκευής.
Βίασε τη μια από αυτές, ενώ επιστρέφοντας η μητέρα στο σπίτι τον βρήκε μέσα σε αυτό.
Κυψέλη: Η μητέρα πήρε μαχαίρι και άρχισε να τον κυνηγά
Αντιλαμβανόμενη τι έχει συμβεί, άρπαξε ένα μαχαίρι και ξεκίνησε να τον κυνηγάει, με τον δράστη να καταφέρνει να διαφύγει.
Η αποτρόπαια πράξη του άνδρα που φέρεται να είναι γνώριμος της οικογένειας, έχει καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος.
Ο δράστης όπως όλα δείχνουν, δεν πρόλαβε να βιάσει τη δεύτερη αδελφή, ενώ αναζητείται από τις αρχές καθώς έχει ταυτοποιηθεί.

Η μητέρα είδε τη φρίκη από κάμερες
Η μητέρα των δύο γυναικών φέρεται να παρακολούθησε σε πραγματικό χρόνο τις κινήσεις του δράστη μέσα από το κύκλωμα ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι για την προστασία των παιδιών της.
Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, επέστρεψε εμβρόντητη στο διαμέρισμα. Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, τον οποίο καταδίωξε κρατώντας μαχαίρι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον ακινητοποιήσει. Ο άνδρας, ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία και έκτοτε παραμένει άφαντος.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη, η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή, καθώς πρόκειται για άτομο που διέμενε κοντά στην οικογένεια.
Οι δύο 25χρονες μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλονται σε εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της κακοποίησης.
Η μητέρα βρίσκεται αυτή την ώρα στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου περιγράφει λεπτό προς λεπτό τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά και τη στιγμή της άγριας συμπλοκής με τον δράστη.
Πηγή