Νικόλαος: Πάσχα στην Αθήνα με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη – Η αναπάντεχη εμφάνιση σε μοναστήρι της Εκάλης

April 12, 2026

Νικόλαος: Πάσχα στην Αθήνα με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη – Η αναπάντεχη εμφάνιση σε μοναστήρι της Εκάλης


Διαφ.

Ο Νικόλαος Ντε Γκρες συμμετείχε στην περιφορά του Επιτάφιου, βιώνοντας στιγμές συγκίνησης και κατάνυξης

Στην Ιερά Μονή Αγίας Φιλοθέης στην Εκάλη εμφανίστηκε ο Νικόλαος Ντε Γκρες, την Μ. Παρασκευή και μάλιστα συμμετείχε ενεργά στη συγκινητική και κατανυκτική περιφορά του Επιτάφιου. Την παρουσία του Νικόλαου Ντε Γκρες “πρόδωσε” ο Γιώργος Τσαλίκης που καμάρωσε τους γιους του, Βασίλη, Χάρη και Άγγελο που επίσης συμμετείχαν στην περιφορά.

706d66bdfd774ec5841f00533e8fa28e

Το βίντεο αναδημοσίευσε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ για την οικογένεια Ντε Γκρες, Ανδρέας Μέγκος. “Στιγμές συγκίνησης και κατάνυξης βίωσε τη Μεγάλη Παρασκευή ο Νικόλαος Ντε Γκρες στην Ιερά Μονή Αγίας Φιλοθέης στην Εκάλη, όπου συμμετείχε ενεργά στην τελετή, κρατώντας τον Επιτάφιο, σε μια στιγμή που συνδυάζει πίστη και παράδοση. Δίπλα του είχε τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη με τους γιους του, Βασίλη, Χάρη και Άγγελο. Ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράστηκε τη βαθιά συμβολική στιγμή μεταφέροντας το κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης που βίωσαν”, έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα του, ο Ανδρέας Μέγκος.

794c0a2e2f8f4a2799fb9edf4f7204b9

Διαφ.

2d1052c0dd8a410e8e07c7e4f2dd190e

Διαφ.

48f69106013f4c2a86e1cf0794d69470

Διαφ.

Προφανώς, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η σύζυγός του, Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξαν για τις ημέρες του Πάσχα να παραμείνουν στην Αθήνα και και να γιορτάσουν οικογενειακώς στο σπίτι τους στην Εκάλη.

Διαφ.

Δείτε το βίντεο:

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: