Έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δεν άντεξε τον χαμό της αδελφής του – Είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του πριν

April 19, 2026

Έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δεν άντεξε τον χαμό της αδελφής του – Είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του πριν


Διαφ.

Πάτρα: Αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Ακταίο- Σήμερα θα γινόταν η κηδεία της αδελφής του που ήταν δικαστικός – Έβαλε φωτιά στο σπίτι και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Η τραγωδία για την οικογένεια είναι διπλή, καθώς την ίδια ημέρα επρόκειτο να τελεστεί η κηδεία της αδελφής του 58χρονου – Τα δύο αδέλφια έμεναν μαζί.

Σε αυτοκτονία αποδίδεται και επίσημα από τις Αρχές ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα στο πλατύσκαλο της οικίας του στο Ακταίο.

1200 a3d3b1e2 1c86 41ce 80aa d9a35429a75a

Πρόκειται για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της κατοικίας, Μιχάλη Παναγόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε το εστιατόριο “Βερόνα” στην παραλιακή του Ρίου.

Διαφ.

Όπως όλα δείχνουν ο 58χρονος που στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης στο Ρίο, έβαλε φωτιά στο σπίτι του και στη συνέχεια με κυνηγετική καραμπίνα βγήκε έξω και αυτοπυροβολύθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Διαφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η αδελφή του με την οποία διέμεναν στο ίδιο σπίτι πέθανε και σήμερα θα γινόταν η κηδεία της, γεγονός που όπως φαίνεται ο ίδιος δεν μπόρεσε να το αντέξει.

Διαφ.

dccf6ca7b23c460fbd213d6598889462

Διαφ.

Η αδελφή του 58χρονου, Νανά Παναγοπούλου

Διαφ.

Η τραγωδία για την οικογένεια είναι διπλή, καθώς την ίδια ημέρα επρόκειτο να τελεστεί η κηδεία της αδελφής του 58χρονου, Νανάς Παναγοπούλου, δικαστικής υπαλλήλου, η οποία έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες νωρίτερα, σε ηλικία 64 ετών, από παθολογικά αίτια. Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα διέμενε μαζί με τον αδελφό της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η αδελφή του υπηρετούσε εν ζωή ως δικαστικός στην Αθήνα.

Όπως από νωρίς το πρωί έγραψε το tempo24.news η οικία του καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Απριλίου στην Πάτρα.

Το περιστατικό έγινε στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του Ακταίου απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

66 130 1

Επί τόπου έφθασαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για να ελέγξουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ μετά το τέλος της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν σε χώρο του σπιτιού τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: