
«Κωνσταντίνε μου…»: Ανατριχιάζουν τα λόγια της μητέρας του 13χρονου που πέθανε με πατίνι
“Σε γέννησα για να μου φύγεις στα 13”: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που πέθανε με πατίνι
Ο 13χρονος που οδηγούσε πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Μακρίσια Ηλείας και έχασε τη ζωή του.
Δείτε την ανάρτηση:
Σε βαθιά οδύνη βρίσκεται η οικογένεια του 13χρονου που σκοτώθηκε στα Μακρίσια Ηλείας, όταν το πατίνι του συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να χάσει τη ζωή του στην άσφαλτο.
Το τραγικό δυστύχημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με την ανάρτηση της χαροκαμένης μητέρας με φωτογραφίες του παιδιού της να προκαλεί ανατριχίλα. “Σε γέννησα για να μου φύγεις στα 13?μονάκριβε Κωνσταντίνε μου… Καλό παράδεισο άγγελε μου… Δεν μπορώ ειλικρινά να το πιστέψω..29/04/2026…. Καλό μου παιδάκι…”
Δείτε τις φωτογραφίες της ανάρτησης:









Πώς συνέβη η τραγωδία με το πατίνι
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος κινούνταν με πατίνι από την περιοχή του Προφήτη Ηλία προς το κέντρο του χωριού, σε κεντρικό δρόμο, όταν στην προσπάθειά του να αποφύγει σταθμευμένο όχημα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ο 13χρονος χτύπησε σε κεφάλι και σώμα ενώ το ΕΚΑΒ στα Κρέστενα έφτασε άμεσα στο σημείο, όμως η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο ανήλικος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την περιοχή.
Σε βάρος του οδηγού, ο οποίος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες τέλεσης του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Κρεστένων.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι”
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πύργου ο γιατρός και επιστημονικός διευθυντής της ΝΜ Κρεστένων, Γιάννης Μιχόπουλος, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί το παιδί.
“Ήταν ένα παιδάκι που το γνώριζα από την ημέρα που γεννήθηκε. Ερχόταν με τη γιαγιά του στο ιατρείο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Το παιδάκι ήρθε με το ΕΚΑΒ ήδη με μυδρίαση, άσφυγμο –ουσιαστικά, κλινικά νεκρό. Από ό,τι μου ανέφερε ο διασώστης, είχε ήδη ξεκινήσει την ανάνηψη στην περιοχή που έγινε το συμβάν και είχε ήδη προηγηθεί από έναν νοσηλευτή που ήταν στο σημείο. Έγινε κι εδώ σε μας ΚΑΡΠΑ για σχεδόν μία ώρα κι ένα τέταρτο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι… Δεν μπορέσαμε να το επαναφέρουμε το παιδί. Είναι πάντα ένα θλιβερό γεγονός να βλέπεις μικρά παιδιά να “φεύγουν” έτσι και ιδιαίτερα από ένα τροχαίο”, δήλωσε.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή