Γωγώ Μαστροκώστα: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της Μαρίας Καλάβρια για τον θάνατό της – «Παρόλο που πέρασες πολλά, δε γκρίνιαξες ποτέ»

May 25, 2026
Γωγώ Μαστροκώστα: Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Καλάβρια για τον θάνατό της – Αν και υπέστης πολλά, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκες

Γωγώ Μαστροκώστα: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Μαρίας Καλάβρια για τον θάνατό της – Παρόλο που πέρασες πολλά, δε γκρίνιαξες ποτέ


Διαφ.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η 18χρονη κόρη της, Βικτώρια, μέσα από μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Μαΐου.

kalabria

Στενοί φίλοι και πρόσωπα που γνώριζαν προσωπικά τη Γωγώ Μαστροκώστα ξεκίνησαν αμέσως να την αποχαιρετούν δημόσια.

Ανάμεσα σε αυτούς και η καλή της φίλη Μαρία Καλάβρια.

Διαφ.

Η Μαρία Καλάβρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και “ράγισε” καρδιές.

Διαφ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καλάβρια δημοσίευσε διάφορες στιγμές της με τη Γωγώ Μαστροκώστα και έγραψε: Γωγώ μου θα σε θυμάμαι πάντα. Παρόλο που πέρασες πολλά τον τελευταίο καιρό, δε γκρίνιαξες ποτέ. Η υπομονή, η δύναμη, το κουράγιο σου θα είναι παράδειγμα για όλους μας. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές, τα γέλια, τις αγκαλιές, την αγάπη σου. Καλό παράδεισο αγαπημένη μου.

Διαφ.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί:

701292649

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: