Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Μυστήριο με τα ηρεμιστικά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

June 2, 2026
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αναζητείται η προέλευση των ηρεμιστικών που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Μυστήριο με τα ηρεμιστικά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα


Διαφ.

Ο 41χρονος δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ξύπνησε και είδε τη σύζυγό του πάνω από το κρεβάτι να τον απειλεί με μαχαίρι, υποστηρίζοντας ότι αμύνθηκε σε μια στιγμή έντασης.

Εντοπίστηκαν φάρμακα στο διαμέρισμα – Τοξικολογικές εξετάσεις στα παιδιά

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 10 και 6 ετών, πέρασαν τη νύχτα στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου βρίσκονται υπό την παρακολούθηση ειδικών και λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη.

Δείτε το βίντεο:


Οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις για τη φροντίδα τους, καθώς η μητέρα τους είναι νεκρή, ενώ οι γονείς της δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Διαφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία αδελφή της 39χρονης, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την επιμέλεια και τη φιλοξενία των παιδιών.

Διαφ.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι, εντοπίστηκαν συσκευασίες και κυψέλες αγχολυτικών/ηρεμιστικών φαρμάκων, οι οποίες έχουν συλλεχθεί και εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης. Παράλληλα, οι αρμόδιες αρχές φέρονται να έχουν ζητήσει τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων και στα δύο παιδιά του ζευγαριού. Το αίτημα σχετίζεται με το γεγονός ότι τα παιδιά, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα του φονικού, κοιμούνταν βαθιά και δεν αντιλήφθηκαν τον έντονο διαπληκτισμό που προηγήθηκε της δολοφονίας.

Διαφ.

Δείτε το βίντεο:


Διαφ.

Εντάσεις και καβγάδες

Ιδιαίτερα έντονες στιγμές εκτυλίχθηκαν και στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, όπου επισκέφθηκε τον 41χρονο η μητέρα του. Κατά πληροφορίες, τον ρώτησε γιατί προχώρησε στην πράξη αυτή και στη συνέχεια αισθάνθηκε αδιαθεσία, χάνοντας τις αισθήσεις της. Χρειάστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες.

Διαφ.

Δείτε το βίντεο:


Ο 41χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του, ενώ η 39χρονη επιθυμούσε εδώ και περίπου έναν χρόνο να δώσει τέλος στον γάμο τους και να χωρίσει. Το τελευταίο διάστημα, και ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, οι εντάσεις μεταξύ τους φαίνεται πως είχαν κλιμακωθεί σημαντικά. Γείτονες αναφέρουν ότι άκουγαν συχνά καβγάδες, φωνές και περιστατικά που παρέπεμπαν τόσο σε λεκτική όσο και σε σωματική βία. Ωστόσο, δεν είχε υποβληθεί κάποια επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία που να αφορά το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή

Διαβάστε επίσης: