Συγκινητικές στιγμές για την Άντζελα Γκερέκου στην αποφοίτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου – Στο πλευρό της και η μητέρα της

June 17, 2026
Ανείπωτες στιγμές για την Άντζελα Γκερέκου στην αποφοίτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου – Μαζί της και η μητέρα της

Συγκινητικές στιγμές για την Άντζελα Γκερέκου στην αποφοίτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου – Στο πλευρό της και η μητέρα της


Διαφ.

Η Μαρία Βοσκοπούλου έδωσε τις διπλωματικές της εξετάσεις και έλαβε το πτυχίο της στην υποκριτική τέχνη, έπειτα από τρία χρόνια σπουδών

Η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται δίπλα στην κόρη της, σε κάθε μικρή και μεγάλη της στιγμή. Δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν από την αποφοίτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου από το θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. Η νεαρή ηθοποιός έδωσε τις διπλωματικές της εξετάσεις και έλαβε το πτυχίο της στην υποκριτική τέχνη, έπειτα από τρία χρόνια σπουδών.

Δείτε την ανάρτηση:


Σε ανάρτησή της, η Μαρία Βοσκοπούλου σημείωσε: “18 πλάσματα εντελώς διαφορετικά μεταξύ μας συναντηθήκαμε πριν 3 χρόνια στο θέατρο τέχνης και αγαπηθήκαμε, τσακωθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και τελικά αντέξαμε 3 χρόνια γεμάτα από όλα!
Σας αγαπώ… Εις το επανιδείν❤️”.

 Δείτε τις φωτογραφίες της ανάρτησης:

1 2 3 4 5 6 7

Η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε μία οικογενειακή φωτογραφία μετά την τελετή της αποφοίτησης. Για την ξεχωριστή περίσταση, η περήφανη μητέρα εμφανίστηκε με ένα μαύρο παντελόνι που συνδύασε με ένα κρεμ τοπ με δαντελένιες λεπτομέρειες. Στο πλευρό της, ήταν και η μητέρα της Μαρία που πόζαρε χαμογελαστή.

Διαφ.

12

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: