Αγνώριστη και ανανεωμένη η Βάσια Παναγοπούλου – Φωτογραφίες με όλες τις λαμπερές παρουσίες σε θεατρική πρεμιέρα

June 21, 2026
Η Βάσια Παναγοπούλου εντελώς ανανεωμένη και αγνώριστη – Φωτογραφίες με τις λαμπερές συμμετοχές στην επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου

Αγνώριστη και ανανεωμένη η Βάσια Παναγοπούλου – Φωτογραφίες με όλες τις λαμπερές παρουσίες σε θεατρική πρεμιέρα


Διαφ.

Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Πετάει-Πετάει στο θέατρο Αλέα Πειραιώς 107.

Πέρα από τη σκηνοθετική της υπογραφή στη νέα καλοκαιρινή παραγωγή, εκείνο που μαγνήτισε τα βλέμματα και δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η άκρως ανανεωμένη, λαμπερή και ιδιαίτερα κομψή εμφάνισή της.

3681

Στο πλευρό της σκηνοθέτιδος βρέθηκε σύσσωμος ο θίασος της παράστασης, τον οποίο αποτελούν οι: Θανάσης Βισκαδουράκης, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Δήμητρα Κολλά, Ειρήνη Τάσσου, Κατερίνα Μπαξεβανάκη, Δήμητρα Δερζέκου.

Η νέα δουλειά που σκηνοθετεί η Βάσια Παναγοπούλου αποτελεί διασκευή του γαλλικού Boeing Boeing του Marc Camoletti. Πρόκειται για μια γρήγορη κωμωδία γεμάτη παρεξηγήσεις και ανατροπές, η οποία υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου στο αθηναϊκό κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Διαφ.

3694

Διαφ.

Η πρεμιέρα συγκέντρωσε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό χώρο, με τους συναδέλφους της Βάσιας Παναγοπούλου από την επιτυχημένη σειρά Η Γη της Ελιάς να δίνουν δυναμικό παρών για να τη στηρίξουν και να τη συγχαρούν.

Διαφ.

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους που φωτογραφήθηκαν μαζί της ξεχώρισαν ο Κούλλης Νικολάου, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Μίλτος Χαρόβας, καθώς και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Διαφ.

3687

Διαφ.

Για πολλούς από τους παρευρισκόμενους η πραγματική πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η ίδια η Βάσια Παναγοπούλου, με την φρέσκια εικόνα της να κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις.

3677 3682 3674


Πηγή