Ο Μητσοτάκης στο Wimbledon για τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Τζασμίν Παολίνι

July 4, 2026

Ο Μητσοτάκης στο Wimbledon για τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Τζασμίν Παολίνι


Διαφ.

Ο πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται στο Λονδίνο για την αναμέτρηση της Ελληνίδας τενίστριας

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε τη μάχη της αλλά δεν προκρίθηκε στις «16» καλύτερες του Wimbledon.

kyriakos mitsotakis wimbledon 1200x675 1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Λονδίνο για να δει από κοντά την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και σύντροφο του γιου του Κωνσταντίνου, στην προσπάθειά της να προκριθεί για πρώτη φορά στον τέταρτο γύρο του Wimbledon.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός πέρα από την αναμέτρηση στο Court 3 έδωσε το παρών και στην πρωινή προπόνηση της Μαρίας Σάκκαρη για να την εμψυχώσει για τη σημαντική της μάχη.

Διαφ.

stigmiotypo othonis 2026 07 04 17.40.11

Διαφ.

Να θυμίσουμε ότι μετά τη νίκη της στο δεύτερο γύρο η Ελληνίδα τενίστρια πανηγύρισε έντονα με τον σύντροφο και μελλοντικό σύζυγό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που είναι πάντα δίπλα της στα μεγάλα ματς.

Διαφ.

Παολίνι – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός με κάτω τα χέρια από τον τρίτο γύρο του Wimbledon

Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και παραδόθηκε άνευ όρων στην Ιταλίδα αντίπαλο της.

Διαφ.

Την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Wimbledon έχασε η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-1, 6-2) μέσα σε 1 ώρα και 10 λεπτά και αποχαιρέτησε το βρετανικό Grand Slam.

Διαφ.

sakkari 1200x675 1

Η Μαρία Σάκκαρη παρουσιάστηκε αγνώριστη κόντρα στην Παολίνι και δεν κατάφερε να βρει ποτέ ρυθμό μέσα στο παιχνίδι. Κυριολεκτικά δεν της πήγε τίποτα καλά…

Κατάφερε να πάρει μόλις 3 γκέιμ κόντρα στην Ιταλίδα πρωταθλήτρια και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Wimbledon δίχως να καταφέρει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

sakkari tennis wimbledon.jpg

Στο πρώτο σετ, η Παολίνι έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στο 5-0, για να το κατακτήσει με 6-1.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο σετ, με την Παολίνι να φτάνει πολύ γρήγορα στο 4-0. Η Σάκκαρη πήρε δύο γκέιμ στο σερβίς της, για να χάσει τελικά με 6-2.

hmy7ar7wuaabkor


Πηγή

Διαβάστε επίσης: