Δεν το περίμενε κανείς: Το πρόσωπο που βάζει ο ΑΝΤ1 δίπλα στον Άκη Παυλόπουλο στο νέο «Καλημέρα Ελλάδα»

July 20, 2026

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1, καθώς ο Άκης Παυλόπουλος ετοιμάζεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Με την αποχώρηση του Παναγιώτη Στάθη, οι ιθύνοντες του σταθμού επιλέγουν τον Βασίλη Χιώτη ως συμπαρουσιαστή του Παυλόπουλου, ενισχύοντας τη νέα τηλε


Δεν το περίμενε κανείς: Το πρόσωπο που βάζει ο ΑΝΤ1 δίπλα στον Άκη Παυλόπουλο στο νέο «Καλημέρα Ελλάδα»


Διαφ.

Αποχώρησε πρόσφατα από ανταγωνιστικό όμιλο.

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Στάθη από τον ΑΝΤ1, το τοπίο γύρω από τη νέα μορφή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης αρχίζει να ξεκαθαρίζει, με τον σταθμό να προχωρά στον σχεδιασμό της εκπομπής που θα διαδεχθεί το ιστορικό «Καλημέρα Ελλάδα».

dailymedia com gr 26072025 095809 850x480 1

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Άκης Παυλόπουλος έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 και στα τέλη Ιουλίου θα αποχαιρετήσει τον ΣΚΑΪ, ύστερα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, προκειμένου να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του πορεία από τη συχνότητα του Αμαρουσίου. Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ενημερωτικό σχήμα του σταθμού.

Διαφ.

Το μεγάλο ερώτημα των τελευταίων εβδομάδων, ωστόσο, ήταν ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του στο νέο εγχείρημα.

Διαφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο tvinsider.gr, ο άνθρωπος που προορίζεται να αποτελέσει το τηλεοπτικό του δίδυμο είναι ο Βασίλης Χιώτης.

Διαφ.

Ο δημοσιογράφος αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες από τον ΣΚΑΪ, υποβάλλοντας την παραίτησή του, ενώ οι πληροφορίες που τον ήθελαν να μετακινείται στον ΑΝΤ1 επιβεβαιώνονται πλέον και αποκτούν πιο συγκεκριμένη μορφή.

Διαφ.

vasilis

Διαφ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασίλης Χιώτης θα έχει ενεργό ρόλο στη νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή, πλαισιώνοντας τον Άκη Παυλόπουλο σε ένα δίδυμο που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην early morning ζώνη.

Ο Βασίλης Χιώτης αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσίες στον χώρο της πολιτικής δημοσιογραφίας, με πολυετή εμπειρία τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στον ΣΚΑΪ, όπου είχε ενεργό παρουσία στην ενημερωτική ζώνη, καλύπτοντας την πολιτική επικαιρότητα και σημαντικά γεγονότα της καθημερινότητας.

maketa

Η ένταξή του στον ΑΝΤ1 θεωρείται μια κίνηση με ιδιαίτερη βαρύτητα για τον σταθμό, καθώς φέρνει στο νέο ενημερωτικό σχήμα έναν δημοσιογράφο με εμπειρία, γνώση του πολιτικού ρεπορτάζ και ισχυρό δημοσιογραφικό αποτύπωμα. Η συνεργασία του με τον Άκη Παυλόπουλο αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες της νέας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: