Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Ξένια από τις διακοπές τους στην Πάρο & η ξεχωριστή «καλημέρα»

August 9, 2026

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, δίπλα στην κόρη της, Ξένια. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμές χαράς και τρυφερότητας με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνη η μητρότητα. Μια πρόσφατη φωτογραφία που ανήρτησε αποτυπώνει την ευτυχία της, προσφέρον


Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Ξένια από τις διακοπές τους στην Πάρο & η ξεχωριστή «καλημέρα»


Διαφ.

Μια ιδιαίτερα χαρούμενη περίοδο διανύουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, οι οποίοι απολαμβάνουν κάθε ημέρα δίπλα στην κόρη τους, Ξένια.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία της να γίνει μαμά, και δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται στο πόσο ευτυχισμένη νιώθει.

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

xenia 1

Μάλιστα, μέσα από μία νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε πόσο όμορφο είναι το πρώτο της καλοκαίρι ως μαμά!

Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογράφισε την μικρή Ξένια και είπε μία γλυκιά καλημέρα στους διαδικτυακούς της ακόλουθους.

Διαφ.

Όπως θα δείτε η μονάκριβή της φοράει ένα άσπρο κορμάκι το οποίο γράφει επάνω: «Να σε Πάρο αγκαλιά;».

Διαφ.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην Πάρο αφού ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δραστηριοποιείται στο Κυκλαδίτικο νησί.

Διαφ.

Δείτε τις πρόσφατες αναρτήσεις από τις διακοπές τους:

Διαφ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: