Ναταλία Γερμανού: Ποζάρει με μπικίνι στα 61 της σε τρομερή φυσική κατάσταση – Η φωτογραφία με μαγιό από την Κρήτη

August 10, 2026

Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αψεγάδιαστη εμφάνισή της, παρά την ηλικία της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, η δημοφιλής παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της με μπικίνι, που αναδεικνύει τη φυσική της κατάσταση και την αγάπη της για τη ζωή. Με φόντο τις μαγευτικές παραλίες του


Ναταλία Γερμανού: Ποζάρει με μπικίνι στα 61 της σε τρομερή φυσική κατάσταση – Η φωτογραφία με μαγιό από την Κρήτη


Διαφ.

Ναταλία Γερμανού: Καλοκαιρινές στιγμές στην Κρήτη – Η φωτογραφία με μαύρο μπικίνι

Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού απολαμβάνει η Ναταλία Γερμανού, λίγο πριν επιστρέψει στους γνώριμους και απαιτητικούς ρυθμούς της τηλεοπτικής καθημερινότητας.

Δείτε την φωτογραφία:

Η παρουσιάστρια επέλεξε για ακόμη μία φορά την αγαπημένη της Κρήτη, έναν προορισμό που επισκέπτεται συχνά τα καλοκαίρια, προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα και σε αγαπημένα της πρόσωπα.

Διαφ.

Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, η Ναταλία Γερμανού απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, τις παραλίες και τα καταγάλανα νερά, έχοντας την ευκαιρία να χαλαρώσει πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Διαφ.

1 21 scaled

Διαφ.

Μέσα από τα social media, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μικρό άλμπουμ από τις διακοπές της.

Διαφ.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχώρισε ένα στιγμιότυπο στο οποίο η Ναταλία Γερμανού ποζάρει χαλαρή σε ξαπλώστρα φορώντας μαύρο μπικίνι και απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Διαφ.

Στα 61 της χρόνια, η παρουσιάστρια δείχνει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της με ανεβασμένη διάθεση, ενώ η συγκεκριμένη φωτογραφία τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή των ακολούθων της.

Δεν έμεινε, ωστόσο, μόνο σε αυτό το στιγμιότυπο. Στην ίδια ανάρτηση συμπεριέλαβε φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά τοπία της Κρήτης, τη θάλασσα και τις στιγμές που περνά με την παρέα της.

«Γαλάζιο, πράσινο, μπλε και φίλοι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της, περιγράφοντας με λίγες λέξεις το σκηνικό των φετινών διακοπών της.

2 8 scaled

Η Κρήτη παραμένει αγαπημένος της προορισμός

Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με την Κρήτη κρατά εδώ και χρόνια, καθώς το νησί αποτελεί έναν από τους προορισμούς που επιλέγει για τις καλοκαιρινές της αποδράσεις.

Η θάλασσα, τα ιδιαίτερα τοπία και κυρίως οι στιγμές με φίλους φαίνεται πως είναι για εκείνη ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσει τις μπαταρίες της πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Οι φωτογραφίες που επέλεξε να δημοσιεύσει αποτυπώνουν ακριβώς αυτή την πλευρά των διακοπών της: χαλάρωση, καλοκαιρινά χρώματα και όμορφες στιγμές μακριά από τις υποχρεώσεις της πρωτεύουσας.

Ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Οι διακοπές αποτελούν παράλληλα μια απαραίτητη ανάπαυλα πριν από τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στο τηλεοπτικό της πόστο, συνεχίζοντας την παρουσία της στην ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μέχρι να ανάψουν ξανά τα φώτα του πλατό, πάντως, η παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή του καλοκαιριού, απολαμβάνοντας την Κρήτη και την παρέα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: