Ηράκλειο: Θλίψη για την απώλεια της Αντωνίας

September 24, 2026

Θλίψη έχει επικρατήσει στο Ηράκλειο μετά την είδηση του θανάτου της Αντωνίας Κουγιουμουτζάκη, σε ηλικία 54 ετών. Η κοινότητα αποχαιρετά μια αγαπημένη προσωπικότητα, με την κηδεία της να προγραμματίζεται για την Τετάρτη, όπου συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για να της προσφέρουν τον τελευταίο τους χαιρετισμό.


Ηράκλειο: Θλίψη για την απώλεια της Αντωνίας


Διαφ.

Ηράκλειο: Θλίψη για την απώλεια της Αντωνίας Κουγιουμουτζάκη – Την Τετάρτη η κηδεία της

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών – Στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου το τελευταίο «αντίο»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Αντωνίας Κουγιουμουτζάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Διαφ.

Συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2026, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Διαφ.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:30, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 15:00, προκειμένου όσοι το επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη της.

Διαφ.

Την αγαπημένη τους Αντωνία αποχαιρετούν ο σύντροφός της Δημήτριος Τσουκαλάς, η κόρη της Καλλιόπη Επιτροπάκη, η μητέρα της Μαρία Κουνενάκη, τα αδέλφια της, οι θείοι, οι θείες, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς.

Διαφ.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Διαφ.

Ηράκλειο: Θλίψη για την απώλεια της Αντωνίας


Πηγή