Καιρός- Αρναούτογλου: Οι βροχές πλησιάζουν - Ποιες περιοχές θα προσπεράσουν

October 10, 2026

Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει σύντομα, με βροχές να πλησιάζουν τη χώρα, όπως επισημαίνει ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα δυτικά, ενώ ορισμένες περιοχές θα παραμείνουν αδιάβροχες. Η επόμενη εβδομάδα θα κρίνει την έκταση των φαινομένων και την κατανομή των βροχοπτώσεων.


Καιρός- Αρναούτογλου: Οι βροχές πλησιάζουν - Ποιες περιοχές θα προσπεράσουν


Διαφ.

Οι βροχές πλησιάζουν, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος επισημαίνει και ποιες περιοχές θα προσπεράσουν.

Αναλύει επίσης και τον καιρό για την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Διαφ.

Μπαίνοντας στην Κυριακή, το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο πού θα βρέξει, αλλά και πού θα συνεχιστεί η αναμονή. Τα δυτικά παραμένουν στο επίκεντρο, με τις βροχές να αφήνουν αρχικά αρκετές περιοχές της χώρας εκτός.

Διαφ.

Η επόμενη εβδομάδα, όμως, παρουσιάζει ενδιαφέρον. Υπάρχουν ενδείξεις για επέκταση των φαινομένων, αλλά η διαδρομή των συστημάτων θα καθορίσει πόσο ανατολικά θα φτάσουν και πού θα δώσουν αξιόλογο νερό.

Διαφ.

Διαφ.

Πηγή