Στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στις 10», η Μίνα Καραμήτρου προχώρησε σε μια δυναμική παρέμβαση, υποστηρίζοντας τον Γιώργο Μαζωνάκη εν μέσω έντονων φημών για τις προσωπικές του συνήθειες. Με έντονο ύφος, ανέφερε ότι όλοι έχουμε τις δικές μας αδυναμίες και ότι οι κρίσεις περί του χαρακτήρα κάποιου δεν πρέπει να βασίζονται μόνο σε αυτές. Η παρέμβα
Η Καραμήτρου “έκλεισε” στόματα για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε – “Τελεία, παύλα, παράγραφος…”
0
Ξέσπασε η Μίνα Καραμήτρου κατά τη διάρκεια της εκπομπής, «Ρεπορτάζ στις 10», με αφορμή όσα ακούγονται για τον Γιώργο Μαζωνάκη και πιο συγκεκριμένα τις κακές του συνήθειες.
«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε κάποιες ιδιομορφίες, αλλά δε νομίζω ότι είναι άνθρωπος ο οποίος ποτέ πείραξε κάποιον άλλον. Είχε και μερικές βέβαια κακές συνήθειες τις οποίες τις ξέρουμε», είπε ο Μίλτος Καρατζάς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Τότε, η Μίνα Καραμήτρου πήρε αμέσως τον λόγο και απάντησε σε έντονο ύφος: «Εγώ ξέρετε πόσες κακές συνήθειες έχω, κύριε Καρατζά; Άμα καθίσω να σας απαριθμήσω θα μας πιάσει το βράδυ. Όχι, για να μη, το λέω αυτό γιατί έχω ακούσει διάφορα τον τελευταίο καιρό. Έτσι και αρχίσουμε να απαριθμούμε ο καθένας τις κακές του συνήθειες, θα μας πιάσει η νύχτα.
Αυτό θέλω να το πω. Ο καθένας αν αρχίσει να απαριθμά τις δικές του κακές του συνήθειες και εν πάση περιπτώσει, επειδή το κρατάω, το κρατάω, αλλά θα το πω τώρα.
Κανενός οι κακές συνήθειες δεν έχουν να κάνουν με αυτό που συμβαίνει και εν πάση περιπτώσει, θα το πω τώρα, με αυτό που συνέβη και με το τέλος αυτού του ανθρώπου καμία συνήθειά του δεν είχε να κάνει. Τελεία-παύλα-παράγραφος. Και δεν το ξανασυζητάμε σε αυτή την εκπομπή, για να συνεννοηθούμε».
Πηγή