ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

December 23, 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Διαφ.

Ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης πήρε θέση για τις αγροτικές κινητοποιήσεις μέσα από τη φυλακή 

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση παρενέβη ο Ηλίας Κασιδιάρης για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, τα μπλόκα και τη στάση της κυβέρνησης, εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά του Κυριάκος Μητσοτάκης και του Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Δείτε την ανάρτηση του:

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, οι αγρότες άνοιξαν όλα τα μπλόκα προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες ενόψει των εορτών, δείχνοντας –όπως υποστηρίζει– υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει, η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν να κλείσει τις εθνικές οδούς, οδηγώντας σκόπιμα τους οδηγούς σε χωματόδρομους, με αποτέλεσμα καταστροφές οχημάτων και πολύωρες καθυστερήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κασιδιάρης κάνει λόγο για «βρώμικα σχέδια», τα οποία –κατά την εκτίμησή του– θα γυρίσουν μπούμερανγκ, προβλέποντας ότι θα οδηγήσουν το κυβερνών κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, σε ποσοστά κάτω από το 20%.

Διαφ.

Η δήλωση αυτή έρχεται σε μια περίοδο έντασης γύρω από τα αγροτικά αιτήματα και τη διαχείριση των κινητοποιήσεων, ανεβάζοντας περαιτέρω τους πολιτικούς τόνους και προκαλώντας αντιδράσεις τόσο στον αγροτικό κόσμο όσο και στο πολιτικό σκηνικό.

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: