
Σοκ στη δίκη των Τεμπών – Ήρθε ασθενοφόρο για τον Πάνο Ρούτσι
Δίκη Τεμπών: Στο νοσοκομείο ο Ρούτσι – Αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή που τον παραλαμβάνει ασθενοφόρο
“Ασκήθηκε βία από αστυνομικούς” καταγγέλλει η Κωνσταντοπούλου.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Πάνος Ρούτσι, κατά τη διάρκεια της δίκης για τα Τέμπη, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής της δίκης, μετά την ένταση που σημειώθηκε στην αρχή, ο Πάνος Ρούτσι είχε επεισόδιο με αστυνομικούς.
Τελικά, βγήκε από την αίθουσα πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο και στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας.
Βίντεο του DEBATER από τη στιγμή που τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο:
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του DEBATER, ο Πάνος Ρούτσι παραμένει στη βραχεία νοσηλεία και είναι καλά στην υγεία του.
Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για αστυνομική βία
Σύμφωνα με καταγγελία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Πάνος Ρούτσι δέχτηκε επίθεση από έξι αστυνομικούς.
Δείτε το βίντεο:
Είναι αδιανόητο. Λυπάμαι πάρα πολύ, με βλέπετε ταραγμένη γιατί ασκήθηκε βία και εναντίον μου αλλά και εναντίον γονιών. Εμποδίστηκε η Μιρέλα Ρούτσι από το να με προσεγγίσει μέσα στην αίθουσα, εμποδίστηκα εγώ με την εντολή της έδρας από το να προσεγγίσω τη γυναίκα που εκπροσωπώ, την κυρία Ρούτσι. Ασκήθηκε βία στον Πάνο Ρούτσι από 6 αστυνομικούς, οι οποίοι χειροδίκησαν. Αυτή τη στιγμή ο Πάνος Ρούτσι έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο, διότι είναι και η υγεία του πάρα πολύ κλονισμένη, μετά και από τις περιπέτειες της απεργίας πείνας τις οποίες έκρινε σωστό η κυβέρνηση να λοιδορήσει. Σε αυτούς τους γονείς θα έπρεπε όλοι αυτοί οι αστυνομικοί να γονατίζουν, να γονατίζουν και να σκύβουν το κεφάλι, όχι να τους ποδοπατάνε και να τους σπρώχνουνε και να τους τρομοκρατούν και να τους οδηγούν στα νοσοκομεία είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή