Έκτακτη είδηση για τον θάνατο Παντελίδη: Μόλις τον συνέλαβαν

October 3, 2026

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, καθώς ένας μάρτυρας καταδικάστηκε σήμερα για ψευδή κατάθεση. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας, που είχε παρουσιαστεί σχεδόν πέντε χρόνια μετά το θλιβερό τροχαίο, ισχυρίστηκε ότι βοήθησε τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, ωστόσο η δικαστική απόφαση δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.


Έκτακτη είδηση για τον θάνατο Παντελίδη: Μόλις τον συνέλαβαν


Διαφ.

Είχε δηλώσει ότι σήκωσε τον Παντελή Παντελίδη από το έδαφος, όπου είχε πέσει, και τον τοποθέτησε μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή καταδικάστηκε σήμερα για ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση μάρτυρας στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη.

Στον μάρτυρα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Πρόκειται για το πρόσωπο που είχε δηλώσει ότι σήκωσε τον Παντελή Παντελίδη από το έδαφος, όπου είχε πέσει, και τον τοποθέτησε μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού.

Διαφ.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας είχε εμφανιστεί σχεδόν πέντε χρόνια μετά το τροχαίο, ενώ η υπόθεση είχε ήδη αρχειοθετηθεί.

Διαφ.

Για ψευδή κατάθεση κατηγορούνταν και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο αθωώθηκε.

Διαφ.

Πηγή