Η επικίνδυνη διάσωση ενός σκύλου κολλημένου σε βράχο και στη μέση ενός παγωμένου χειμάρρου

June 5, 2022

Η επικίνδυνη διάσωση ενός σκύλου κολλημένου σε βράχο και στη μέση ενός παγωμένου χειμάρρου

Διαφ.




Καθηλωμένος στη μέση ενός μαινόμενου, παγωμένου ποταμού, ένας σκύλος σώθηκε από ομάδα πυροσβεστών και την τοπική υπηρεσία ζώων που επενέβησαν γρήγορα. Το ζώο επεστράφη σώο και αβλαβές στην οικογένειά του μετά από αυτή την ατυχία.




Το 2022 ξεκίνησε με μεγάλο τρόμο για έναν σκύλο και την οικογένειά του, που ζουν στην πολιτεία του Μέριλαντ. Η διάσωση του σκύλου αναφέρθηκε από την ηλεκτρονική εφημερίδα Montgomery Community Media .

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στο τέλος του πρωινού. Λίγο μετά τις 11 το πρωί τοπική ώρα, η πυροσβεστική και η υπηρεσία διάσωσης της κομητείας Μοντγκόμερι έσπευσαν να βοηθήσουν έναν σκύλο που βρίσκεται σε κίνδυνο. Το εν λόγω τετράποδο είχε κολλήσει σε έναν βράχο στη μέση των ταραγμένων και εξαιρετικά κρύων νερών του Sligo Creek , παραπόταμου του ποταμού Anacostia .



Η υπηρεσία ζώων της κομητείας καλείται να βοηθήσει

Λόγω του ισχυρού ρεύματος στον κολπίσκο εκείνη την ημέρα, οι πυροσβέστες δεν είχαν πολλές επιλογές . Επιπλέον, ο σκύλος ήταν τρομοκρατημένος και «μη φιλικός » απέναντί ​​τους. Στη συνέχεια, οι διασώστες αποφάσισαν να καλέσουν την υπηρεσία ζώων της κομητείας ( Montgomery County Animal Services ) για ενίσχυση.



Ο τελευταίος έστειλε ομάδα στο σημείο και ένας από τους διασώστες του χρησιμοποίησε τη μεγάλη σκάλα που ανέπτυξαν οι πυροσβέστες για να φτάσει στον βράχο όπου στεκόταν ο σκύλος, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να τον φέρει πίσω στην ακτή με ασφάλεια.

Το ζώο επανενώθηκε με τον ιδιοκτήτη του αμέσως μετά, σύμφωνα με τη Maria Anselmo , υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για την υπηρεσία ζώων στο Μοντγκόμερι .




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις