Η παιδική χαρά του The Ellinikon Experience Park

June 5, 2022

Η παιδική χαρά του The Ellinikon Experience Park

Διαφ.

Διαφ.




Ένα από τα πιο ωραία σημεία του The Ellinikon Experience Park, που περιμένει γονείς και παιδιά για ατελείωτο παιχνίδι, είναι η υπέροχη παιδική χαρά του, με το σήμα-κατατεθέν ξύλινο αεροπλάνο και το παραμυθένιο όνομα «Παιδικό Δάσος».




Το The Ellinikon Experience Park εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δραστηριότητες και ένα από τα ωραιότερα ίσως σημεία του είναι η παιδική χαρά του.

Το The Ellinikon Experience Park μας περιμένει πλέον καθημερινά από το πρωί στις 10:00 έως τις 23:00 το βράδυ. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του έργου του Ελληνικού και καλύπτει μια έκταση πάνω από 70 στρέμματα.

Η υπέροχη παιδική χαρά που έχει στηθεί εντός του Experience Park φέρει το παραμυθένιο όνομα “Παιδικό Δάσος”. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή έχει ένα ιδιαίτερο ξύλινο αεροπλάνο όμως τα παιδιά μπορούν επίσης να ανακαλύψουν διάφορα άλλα ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές (το Δέντρο της Ζωής, τον Πύργο, τον Διάδρομο και άλλες εμπειρίες), που προσφέρονται για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και εξερεύνηση. Πρόκειται για έναν χώρο πάνω από 5.700 τ.μ., εμπνευσμένο από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας και τη μαγεία της φύσης, ο οποίος προσφέρεται για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και εξερεύνηση.



Στον παιδότοπο τα παιδιά συναντούν διαδραστικά παιχνίδια όπως τα τραμπολίνο, μουσικές κατασκευές και το μαγικό «τηλέφωνο», τα δενδρόσπιτα αναρρίχησης και τις κούνιες. Αφού σκαρφαλώσουν στο χρωματιστό λόφο, μπορούν να ανέβουν στον Πύργο και να ξανακατέβουν με την τσουλήθρα τούνελ. Ακόμη, μπορούν να ανακαλύψουν το παιχνίδι του νερού με την άμμο. Η περιήγησή τους συνεχίζεται στο διάδρομο απογείωσης, όπου ένα μικρό τελεφερίκ τους «απογειώνει» και τους «ταξιδεύει» μέχρι το ξύλινο αεροπλάνο. Όλα τα παιδιά μπορούν να ζήσουν διασκεδαστικές στιγμές στο Παιδικό Δάσος, καθώς περιλαμβάνει και παιχνίδια φιλικά προς Α.Μ.Ε.Α.

Τα παιχνίδια περιβάλλονται από δένδρα και αρωματικούς θάμνους, ενώ είναι επίσης κατασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.



Ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έχει γίνει από το γραφείο Δοξιάδη και ο εξοπλισμός της έχει δημιουργηθεί από τις διεθνούς φήμης εταιρείες Richter Spielgerate και KOMPAN, προσφέροντας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, την πιο ασφαλή και συναρπαστική παιδική χαρά στην Ελλάδα.

Πληροφορίες Λειτουργίας:

Το The Ellinikon Experience Park μας περιμένει πλέον καθημερινά από το πρωί στις 10:00 έως τις 23:00 το βράδυ. Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν και η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο. Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις