«Ο πεθερός μου δεν μας μιλάει επειδή δεν δώσαμε το όνομά του στο παιδί» τι να κάνω;

November 17, 2022

«Ο πεθερός μου δεν μας μιλάει επειδή δεν δώσαμε το όνομά του στο παιδί» τι να κάνω;

Διαφ.

Η επόμενη ιστορία προέρχεται από μία νεαρή μητέρα από το εξωτερικό. Δεν έδωσε το όνομα του παππού στο παιδί της και αυτό προκάλεσε την μεγάλες αντίδρασεις. Ο πεθερός θύμωσε μαζί της και σταμάτησε να της μιλάει.

Αληθινή ιστορία : Ο καβγάς με τον πεθερό της
Στην ελληνική κοινωνία, υπάρχει η παράδοση της ονοματοδοσίας των παιδιών από τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Πρόκειται για ένα θέμα, που συχνά γίνεται αντικείμενο διαφωνιών και αφορμή καβγάδων, μεταξύ των ευρύτερων οικογενειών. Οι παππούδες, θέλουν να ακούσουν το όνομά τους την ημέρα της βάφτισης. Αυτό όμως δεν συμβαίνει μόνο στην χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Μία μητέρα, μοιράστηκε την δική της ιστορία μέσω ανάρτησης, όπου γράφει για τον πεθερό της που τσαντίστηκε μαζί της και την κατηγορεί πως δεν τηρεί τις παραδόσεις. Ο λόγος επειδή δεν έδωσε το όνομά του στον γιο της.

H μέλλουσα μαμά εξήγησε την κατάστασή της και ζήτησε γνώμες από τους χρήστες του Reddit. «Ο πεθερός μου δεν ακούει τίποτα. Αρνείται ακόμα και να μας μιλήσει!», έγραψε στην ανάρτηση. Στη συνέχεια γράφει: «Η κουνιάδα μου πρότεινε να χρησιμοποιήσουμε το Shay ως μεσαίο όνομα, αλλά το μεσαίο όνομα που επιλέξαμε ήδη τιμά έναν αποθανόντα φίλο μας και ούτε εγώ, ούτε ο άντρας μου θέλουμε να το αλλάξουμε.» Καταλήγοντας, έγραψε πως ο σύζυγός της συμφωνεί.

Εκατοντάδες απάντησαν στην ανάρτηση, με αρκετούς να παίρνουν το μέρος της γυναίκας.

ΠηγήΔιαβάστε επίσης: