Κραυγή αγωνίας του Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Η κατάσταση γίνεται πολύ βαριά από…»

November 17, 2022

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε στον καιρό των επόμενων ημερών, επισημαίνοντας πως στην περιοχή μας θα έρθουν δυνατά φαινόμενα, με τους νοτιάδες όμως να μένουν.

Διαφ.

ad1

if (width >= 769) //Εμφάνιση από { //////document.write(Base64.decode('PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0idGV4dC1jZW50ZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJzYXNfODAyNjgiPjwvZGl2Pg0KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJhcHBsaWNhdGlvbi9qYXZhc2NyaXB0Ij4NCiAgICBzYXMuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7DQogICAgICAgIHNhcy5yZW5kZXIoIjgwMjY4Iik7ICAvLyBGb3JtYXQgOiBJbiBSZWFkICgxeDEpIDF4MQ0KICAgIH0pOw0KPC9zY3JpcHQ+CQkJPC9kaXY+')); }

Ο μετεωρολόγος, μετά και τον Τάσο Αρνιακό, τόνισε ότι ολόκληρο τον Νοέμβριο αναμένεται να έχουμε νοτιάδες και βροχές αλλά όχι κρύο. «Στρώστε χαλιά μετά τις 10 Δεκεμβρίου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αλλάζει για λίγα 24ωρα το Σαββατοκύριακο ο καιρός, καθώς έρχονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου «δηλαδή ο πιο βαρύς καιρός θα είναι από την Πίνδο και πάνω» ήταν η πρόγνωση του Μαρουσάκη για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Την Κυριακή αγριεύει η κατάσταση θα γίνει χειρότερη καθώς κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώνει μέχρι και τη Δευτέρα τη χώρα κυρίως τα Δυτικά όπου θα πρέπει να υπάρχει προσοχή για τυχόν προβλήματα. Η θερμοκρασία θα είναι αυξημένη όμως λόγω νοτιάδων.

Παγωμένη πρεμιέρα για το 2023 - Οριστική πρόβλεψη βαρυχειμωνιάς από τα Μερομήνια!

Ιδιαίτερα βαρύς για τη χώρα θα είναι ο χειμώνας που έρχεται, όπως προβλέπουν τα Μερομήνια. Συγκεκριμένα, ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας, ο οποίος και ασχολείται με την ανάλυση τους, «βλέπει» πολλές βροχές και χαμηλή θερμοκρασία.

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά ήπιος από πλευράς θερμοκρασιών ωστόσο δύσκολος, από άποψη καιρικών συνθηκών θα είναι ο Δεκέμβριος, καθώς θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το τρίτο δεκαήμερο. Αίσθηση άνοιξης ενδέχεται να πάρουμε τον Φλεβάρη όπου και πάλι θα σημειώνονται πολλές βροχές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις