Την «ξέχασαν» μέχρι και στο τελευταίο αντίο: Λίγος κόσμος στην κηδεία της Μίνας Αδαμάκη

November 17, 2022

Το τελευταίο αντίο στην αξέχαστη Μίνα Αδαμάκη λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτης της. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ελάχιστοι ήταν οι ηθοποιοί που βρέθηκαν στην κηδεία της.

Διαφ.

if (width >= 769) //Εμφάνιση από { //////document.write(Base64.decode('PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0idGV4dC1jZW50ZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJzYXNfODAyNjgiPjwvZGl2Pg0KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJhcHBsaWNhdGlvbi9qYXZhc2NyaXB0Ij4NCiAgICBzYXMuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7DQogICAgICAgIHNhcy5yZW5kZXIoIjgwMjY4Iik7ICAvLyBGb3JtYXQgOiBJbiBSZWFkICgxeDEpIDF4MQ0KICAgIH0pOw0KPC9zY3JpcHQ+CQkJPC9kaXY+')); }

Η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 78 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, γίνεται στο νεκροταφείο Βύρωνα με λίγους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Στο νεκροταφείο Βύρωνα έφτασαν για το «ύστατο χαίρε» αρκετοί ηθοποιοί και άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί της.

Μεταξύ των ηθοποιών που αποχαιρέτησαν την Μίνα Αδαμάκη ήταν οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Κιμούλης, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Βασίλης Χαραλομπόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μάξιμος Μουμούρης.

Πολύ πριν γίνουν διάσημοι: Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Φέρτης και Μίνα Αδαμάκη νέοι στο ξεκίνημα της καριέρας τους (photo)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από την ζωή. Ο λογαριασμός που είναι αφιερωμένος στον Κλεισθένη Δασκαλάκο αποχαιρέτησε την αείμνηστη ηθοποιό με μια ανάρτηση στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής, στην οποία τη βλέπουμε να βρίσκεται στο πλευρό του Σταμάτη Φασουλή.

Παράλληλα, ο λογαριασμός της Έλενας Μακρή στο Instagram, με αφορμή το θάνατό της, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον Γιάννη Φέρτη, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Σταμάτη Φασουλή.

Τις φωτογραφίες συνόδευσε η εξής λεζάντα: «Εφυγε σήμερα από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ενεργή παρουσία του Ελληνικού Θεάτρου από την δεκαετία του 70, ξεκινώντας από το θέατρο Τέχνης, ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της «Ελεύθερης Σκηνής» και έγραψε ιστορία με αυτό το σχήμα και τις επιθεωρήσεις, αλλά και στη συνέχεια της θεατρικής της πορείας. Ωστόσο αγαπήθηκε ιδιαίτερα ως «Ειρήνη Χαρίτου» στις θρυλικές «Τρεις χάριτες». Στις φωτογραφίες:

Η Μίνα Αδαμάκη και ο Μιχάλης Ρέππας στα γυρίσματα του σήριαλ «Οι τρεις χάριτες» το 1990. «Τα θυμάμαι όλα με μία πολύ όμορφη γεύση. Διασκεδάζαμε πολύ, δουλεύαμε πολύ και η σειρά είχε μία ανταπόκριση, που κανείς δεν την περίμενε» είχε διηγηθεί πρόσφατα για το σήριαλ του Mega η Μίνα Αδαμάκη. «Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και έπρεπε κι εμείς να αντέξουμε με κάποιον τρόπο. Οπότε, κάναμε πολλές πλάκες μεταξύ μας. Θυμάμαι με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε σκηνές από τα γέλια.

Ή κολλούσε στα λόγια κάποια από τις τρεις μας και ξαναγελούσαμε.» Στην επόμενη φωτογραφία επί σκηνής με τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες Γιάννη Φέρτη, Σταμάτη Φασουλή και Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Καλό ταξίδι…»

Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο


Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις