Πασχάλης: «Είμαι αυτός που θεμελίωσε την ελληνική pop μουσική μαζί με τους Olympians»

November 17, 2022

Πασχάλης: «Είμαι αυτός που θεμελίωσε την ελληνική pop μουσική μαζί με τους Olympians»

Διαφ.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21:00, ο Πασχάλης θα εμφανιστεί στο «Σπίτι με το MEGA» με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της ελληνικής pop σκηνής, που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική από την εποχή των θρυλικών Olympians, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη μεγάλη  καλλιτεχνική του πορεία, την οικογένειά του αλλά και για το πρώτο video clip του που γυρίστηκε με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη.




«Είμαι αυτός που θεμελίωσε την ελληνική pop μουσική μαζί με τους Olympians. Φέραμε ένα άλλο είδος μουσικής στην ελληνική πραγματικότητα» δήλωσε o Πασχάλης. Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην 50ετή καριέρα του αποκάλυψε πως ήταν εύκολη στα φώτα και δύσκολη «στα μη φώτα, στα backstage. Κάθε φορά πρέπει να ξεκινάς από την αρχή και ίσως πιο δύσκολα από ότι στην αρχή». Και, πρόσθεσε: «Σέβομαι τον κόσμο που αγαπάει τα τραγούδια μου και έχει δημιουργήσει στη ζωή του με αυτά εικόνες και στιγμές».

 

Η κόρη του Ζίνα Αρβανιτίδη χαρακτηρίζει τον πατέρα της «αεικίνητο». «Είναι μοναδικός. Με μία φωνή καμπάνα. Πραγματικά όσοι τον βλέπουν live παθαίνουν πλάκα» λέει χαρακτηριστικά. «Θυμάμαι ότι κάναμε συναυλίες με τον μπαμπά μου και γινόταν χαμός από κόσμο. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία» συμπληρώνει.

Ο Πασχάλης αναπωλεί το τραγούδι «Οι καταπληκτικοί» που ερμήνευσε μαζί με την κόρη του και όπως λέει έγινε «ο ύμνος των μπαμπάδων προς τις κόρες».

Ο τραγουδιστής έχει και δύο εγγόνια και φυσικά δηλώνει περήφανος παππούς. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ζωή ενός ανθρώπου να φτάσει να γίνει παππούς».




Τέλος, ο ίδιος μίλησε για τη συμμετοχή της Ελένης Μενεγάκη στο πρώτο του video clip. «Ήταν εξαιρετική προσωπικότητα. Αργότερα που έγινε πολύ διάσημη χαιρόμουν πολύ που είχα την Ελένη Μενεγάκη στο πρώτο μου video clip» ανέφερε.

Πηγή




Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις